Πως θα μεταμορφωθείς στο Sexy Θηλυκό των ονείρων του!

πως να τον αναψω

Γνωστό σε όλες μας είναι ότι οι άντρες όταν ρίχνουν το βλέμμα τους σε sexy είδωλα σε περιοδικά, τηλεόραση ή ακόμα και σε κάποια που περνάει το δρόμο, βγαίνει το ματάκι τους προς τα έξω και νιώθουν εκείνο το ρίγος να διαπερνά το κορμί τους και να καταλήγει σε εκείνο το σημείο χαμηλά που αρχίζει και ξεσηκώνεται! Φυσικά, οι περισσότεροι τη δική τους γυναίκα ή κοπέλα δεν τη θέλουν να κυκλοφορεί έτσι στο δρόμο αλλά μόλις κλείσει η πόρτα του σπιτιού θα ‘θελαν πολύ να πάρουν φωτιά τα ντουβάρια υπό αυτές τις συνθήκες… Γι’ αυτό, ξέχνα τις ντροπές και μεταμορφώσου στο sexy θηλυκό των ονείρων του! Θα τον κάνεις να μην πιστεύει στα μάτια του και φυσικά θα ανταμειφθείς με το παραπάνω…. έχοντας κάνει τη νύχτα κόλαση!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΨΩ:

Κάνε ένα ζεστό μπάνιο, βάλε τις κρέμες σου, πιες λίγη σαμπάνια ή κόκκινο κρασί που είναι αφροδισιακά (μέσα στο κρασί ρίξε λίγη κανέλα, θα σε εξιτάρει), άσε την αγαπημένη σου μουσική να παίζει και χαλάρωσε μέχρι να οργανώσεις στο μυαλό σου τη συνέχεια της βραδιάς.

Κόκκινα χείλη, μαύρα μάτια, οι ψηλοτάκουνες γόβες σου και τα πιο σέξι εσώρουχα είναι μόνο η αρχή. Από εκεί και πέρα σκέψου τι θα τον ανάψει περισσότερο όταν σε δει:

  • Ξαπλωμένη στον καναπέ, με το ένα χέρι να κρατάς ένα ποτήρι σαμπάνια και με το άλλο να χαϊδεύεις το ευαίσθητο σημείο σου
  • Ανεβασμένη σε μία σκάλα ή στον καναπέ, προσπαθώντας και καλά να κρεμάσεις ένα κάδρο
  • Στην κουζίνα να πλένεις πιάτα ή να μαγειρεύεις
  • Σε μια καρέκλα, έτοιμη να τον υποδεχτείς με ένα αισθησιακό στριπτίζ
  • Να χαϊδεύεσαι μπροστά από έναν καθρέφτη
  • Δεμένη στο κρεβάτι σας
  • Οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς που θα τον ανάψει και δε θα κρατιέται να σε βάλει κάτω

Tips

Στερέωσε στο μπούστο σου ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με αιθέριο έλαιο νερολί, η μυρωδιά του εξιτάρει τους άντρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι μια γυναίκα νιώθει πολύ σέξι μετά από επίσκεψη στο κομμωτήριο και ακόμα περισσότερο όταν είναι μαυρισμένη. Αν ισχύει και για σένα, κάνε solarium και επισκέψου τον κομμωτή σου!
Αν δε διαθέτεις σέξι εσώρουχα φόρα μόνο τα ψηλοτάκουνα (μπότες ή γόβες). Να του θυμίζεις συνεχώς με τις πράξεις σου, ότι είσαι ένα σέξι θηλυκό, γεμάτη πάθος, έτοιμη να εκραγείς για πάρτη του!
Σιγουρέψου ότι ο καλός σου θα έρθει σπίτι μόνος του και όχι με την παρέα του για καφέ!
Διαβάσατε: Πως θα μεταμορφωθείς στο Sexy Θηλυκό των ονείρων του!

1 Comment

Comments are closed