5 Days 5 Styles – Τι να Φορέσω κάθε μέρα στις Γιορτές;

Τι να Φορέσω κάθε μέρα στις Γιορτές των Χριστουγέννων 2012! Ένας οδηγός για ενημερωμένο στυλ!
Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, κάθε μέρα είναι γιορτή! Ζευγαράκια, παρέες, μικροί και μεγάλοι είναι όλη μέρα στους δρόμους διασκεδάζοντας με το γιορτινό κλίμα και τα πολύχρωμα φωτάκια που λαμπυρίζουν σε κάθε μικροσκοπική γωνιά! Μερικοί τυχεροί, τριγυρίζουν στα χιόνια και νιώθουν πιο βαθιά στο πετσί τους τη χαρούμενη έννοια των Χριστουγέννων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου κι αν βρισκόμαστε αυτή την εποχή, οι γιορτές μας δίνουν χαρά και μας φέρνουν πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Το Woman o’clock διάλεξε για αυτή την εβδομάδα ρούχα και συνδυασμούς, που θα μας συνοδεύσουν κάθε μέρα στις γιορτές. Καθημερινά σύνολα με στυλ, ιδανικά για την περίοδο των γιορτών και μη!
5 Days 5 Styles – Τι να Φορέσω κάθε μέρα στις Γιορτές;

 

Βόλτες στην πόλη για ψώνια και δώρα των αγαπημένων σου. Ρομαντικές βόλτες και διάλειμμα για φαγητό παρέα με το ταίρι σου. Για καφέ, χαλαρά για ποτό αλλά και σε φιλική επίσκεψη. Όπου και αν πας με αυτούς τους συνδυασμούς θα νιώθεις άνετα με στυλ! Φυσικά, αν είναι να περπατήσεις πολύ, προτίμησε το σύνολο με το ίσιο παπούτσι!!!

 

 

Απογευματινό ποτό και σε πάρτι με φίλους. Μία φούστα με φτερά συνδυάζεται άπταιστα με μπαλαρίνες, casual τοπάκια και αξεσουάρ και γιλέκο στο ίδιο μοτίβο. Ένα τέτοιο σύνολο αν και διαφορετικό, παραμένει αυθεντικό για τους λάτρεις της μόδας!
 

 

Καλεσμένη σε δείπνο. Κομψή, απλή, θηλυκή και υπέροχη κάτω από ένα ασπρόμαυρο μοτίβο, με κόκκινες λεπτομέρειες, δερμάτινα γάντια και χρυσά κοσμήματα.

Και αν είσαι από τις πολύ τυχερές που πίνεις τον καφέ σου αγναντεύοντας ένα χιονισμένο τοπίο, δεν υπάρχει ωραιότερο χρώμα στα ρούχα σου από αυτό του χιονιού. Συνδύασε το με μερικές φωτεινές λεπτομέρειες για ξεχωριστό αποτέλεσμα

Δείτε επίσης: 
5 Days 5 Styles με Δερμάτινα Στοιχεία
5 Days 5 Styles – Steet Style με τα αγαπημένα μας Σουέτερ