Τι θα Φορέσουμε στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Πλησιάζουν οι μέρες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και σκέφτεσαι πως να ντυθείς για να ξεχωρίσεις; Οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν στολιστεί με τα καλά τους αλλά εκτός από κάτι όμορφο ψάχνεις να είναι και οικονομικό γιατί η κρίση δεν αφήνει περιθώρια. Όπως και να ‘χει όμως, εκείνη τη βραδιά θέλεις έξτρα λάμψη!
Δε χρειάζεται να ανησυχείς! όλα είναι με το μέρος σου.. ακόμα και αν δεν έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις καινούρια ρούχα!

Αυτή τη σεζόν η μόδα μας ευνοεί λόγω της υπερβολής στα κοσμήματα και αξεσουάρ. Ότι και να φορέσεις πάνω σου για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν… αν το συνδυάσεις σωστά με κατάλληλα κοσμήματα και αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφωθεί! Ακόμα και η pencil μαύρη φούστα που συχνά φοράς στο γραφείο ή το απλό φορεματάκι σου γίνονται ιδανικές επιλογές.
Ακόμα και τα πιο ήσυχα ρούχα της ντουλάπας μας μπορούν να μετατραπούν σε άκρως βραδινά και εντυπωσιακά αν προσθέσουμε έντονες πινελιές…. σε παπούτσια, ζώνες, κοσμήματα, φουλάρια, γούνες ή φανταχτερά σακάκια και τσαντάκια.
Αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα ή οι φούστες μπορείς να φορέσεις κοστούμι ή παντελόνι/παντελόνα με εντυπωσιακό τοπ για να είσαι άνετη και chic.

Τι να Φορέσουμε στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Μήπως στην ντουλάπα σου έχεις ένα βραδινό φόρεμα που έχεις ξεχάσει πότε το έβαλες τελευταία φορά; Μπορείς άνετα να το φορέσεις τη βραδιά της πρωτοχρονιάς, ειδικά αν αυτή η βραδιά εξελιχθεί σε gala. Ένα προσεγμένο μακιγιάζ, κομψά κοσμήματα, clutch τσαντάκια και γούνες θα ολοκληρώσουν την glamorous εικόνα σου.
Στα βραδινά φορέματα έχεις πολλές επιλογές σε μήκη, χρώματα, σχέδια και υφάσματα. Χρώματα από μαύρα έως κόκκινα, πράσινα, χρυσά κτλ, σχέδια από εφαρμοστά, αέρινα, coctail, στράπλες, με έναν ώμο κτλ και υφάσματα  από σατέν, δερμάτινα, με παγιέτες, με στρας, πέτρες, δαντέλες, τούλια κτλ. Τίποτα δε σε περιορίζει!!!

Διαβάσατε: Τι θα Φορέσουμε στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν 2013

Δείτε επίσης: 
Πως να Επιλέξεις ένα Maxi Επίσημο Φόρεμα
Χρωματικοί Συνδυασμοί και Μακιγιάζ για Πράσινο Φόρεμα

2 Comments

Comments are closed