Χρώματα Μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Το Woman o’clock αναλύει τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2013.
Απομακρυνόμαστε σιγά σιγά από το Χειμώνα και η μόδα στο χρώμα των μαλλιών για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013, στηρίζει τις τολμηρές – θα έχουμε ένα πολύχρωμο καλοκαίρι.
Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε είδη δει τα χρώματα στα μαλλιά να ξεφεύγουν από τα
συνηθισμένα, αλλά αυτή τη σεζόν τα χρώματα παίρνουν άλλες διαστάσεις, εμπνέονται από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και ακόμα μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου να μοιάζουν με περούκα.
Μη φοβηθείς με όλα τα παραπάνω γιατί η μόδα στηρίζει και τις μη τολμηρές με φυσικά χρώματα στα μαλλιά ή και με ανταύγειες.

Χρώματα Μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Τα φυσικά χρώματα μαλλιών βρίσκονται στις Νο1 προτιμήσεις των Ελληνίδων Γυναικών. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού αυτά τα χρώματα τονίζουν τη φυσική γυναικεία ομορφιά. Για το χρώμα των μαλλιών σου την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013 μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις αποχρώσεις του φυσικού ξανθού, όλες τις αποχρώσεις του καστανού από το ανοιχτό έως το αρκετά σκούρο, τις καστανοχάλκινες και τις χαλκοκόκκινες. Αν επιθυμείς, μπορείς να προσθέσεις μερικές ανταύγειες που είναι πάλι στη μόδα, στο χρώμα της επιλογής σου. Όπως θα δεις παρακάτω δεν υπάρχει περιορισμός στα χρώματα της σεζόν.

Το ombre look παραμένει δυναμικά στη μόδα – χρώματα μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 – και έχει κερδίσει μεγάλο κοινό τον τελευταίο χρόνο, όλο και περισσότερες Ελληνίδες το προτιμούν  γιατί χαρίσει φυσική ομορφιά. Η ανατροπή που  γίνεται έντονα αυτή τη σεζόν είναι το ombre hair με ξανθιά βάση και σκούρες άκρες. Και τα 2 τα θεωρώ εξίσου γοητευτικά!

 

Και συνεχίζουμε με τις προχωρημένες τάσεις στα χρώματα μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Ανταύγειες σε μερικά σημεία των μαλλιών σε πολύ έντονες και ασυνήθιστες αποχρώσεις όπως γαλάζιο,ροζ, φούξια, πράσινο ή ένα μιξ σε ανταύγειες από τα χρώματα του ουράνιου τόξου οι οποίες καλύπτουν τα μαλλιά από τη μέση και κάτω. Εσύ τι χρώμα θα επιλέξεις για τα δικά σου μαλλιά;

Άλλο ένα διαφορετικό ombre look για τις ξανθές, όπου το είδαμε και το περασμένο καλοκαίρι είναι οι άκρες σε σιελ, ροζ ή μοβ.

Τέλος, αν δεν πείστηκες ακόμα για τις extreme τάσεις στα χρώματα μαλλιών Άνοιξη Καλοκαίρι 2013, υπάρχει και η λύση της περούκας style. Όχι τόσο στο γκρι όπως βλέπουμε για αρχή – που είναι θεωρητικά φυσιολογικό, αλλά στα έντονα και ψεύτικα χρώματα που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες σε μπλε, ροζ, λεβάντα, κόκκινο και χάλκινο.
Μερικά από αυτά επιτυγχάνονται με βαφές κομμωτηρίου, ενώ τα υπόλοιπα είναι νεροχρώματα που αποχωρούν μετά από μερικά λουσίματα (στο ξανθό πιο δύσκολα). Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις την εμφάνισή σου για μερικές ημέρες με έντονο χρώμα και μετά να επιστρέψεις στο φυσιολογικό σου.