Σάλτσα με λουκάνικα για μακαρονάδες

Υλικά:

  • 1 τοματάκι κονκασέ
  • 1/2 φλ.ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • Λίγο μπούκοβο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • Αλάτι πιπέρι
  • Λουκάνικα κομμένα σε μικρές ροδέλες

Εκτέλεση:
Περνάμε από το τηγάνι μας το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τη ντομάτα με τα μυρωδικά. Μαγειρεύουμε για 15 -20 λεπτά περίπου έως ότου να δέσει η σάλτσα μας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε μισό ποτήρι νερό.