Ιδέες να Συνδυάσεις τα Κίτρινα!

Πως να φορέσω το κίτρινο?
Ένα κίτρινο κομμάτι στην ντουλάπα μας είναι must για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012. Εύκολο να το αποκτήσεις, αλλά πως να το συνδυάσεις με τα ρούχα που έχεις είδη στην ντουλάπα σου ή με τα καινούρια που αγόρασες χθες; Για μερικές από εμάς μπορεί να φαίνεται δύσκολο όμως μήπως τελικά δεν είναι;

Το κίτρινο όπως έχουμε αναφέρει είναι ένα χρώμα πασπαρτού. Ταιριάζει με πολλά χρώματα χωρίς να έχουμε απαραίτητα κάτι άλλο σε κίτρινο να το συνδυάσουμε.

Όσον αφορά την ψυχολογία χρωμάτων το κίτρινο θεωρείται χρώμα της ενέργειας, του σεξ και του χρυσού (πλούτος). Έχει χαρακτηριστικά δημιουργικότητας, εφευρετικότητας, δύναμης ισχύος, θάρρους, αυτοπεποίθηση και δύναμη του χαρακτήρα.
Σαν αρνητικό χαρακτηρίζει τη διαμάχη, το θυμό και το μίσος.
Το κίτρινο αν χρησιμοποιηθεί με υπερβολή δημιουργεί ένταση και αναστάτωση λόγω της ενεργητικότητας που προκαλεί.
Το να απορρίπτει κανείς το κίτρινο, είναι σαν να απορρίπτει το καινούριο και την καινοτομία.

Δείτε παρακάτω συνδυασμούς με κίτρινο, από τις πιο παστέλ αποχρώσεις έως τις έντονες αντιθέσεις, το κίτρινο πάει παντού…

Συνδυασμός1

Κομψό, θηλυκό, ανάλαφρο στυλ για όλες τις ώρες της ημέρας. Ένας έξυπνος τρόπος να είσαι in fashion χωρίς υπερβολές. Φυσικά μπορείς να βάλεις την κίτρινη γόβα σου με το τζιν σου και ένα απλό άσπρο μπλουζάκι ή πουκάμισο όμως ο παραπάνω συνδυασμός σου δίνει άλλο αέρα.

Ένα κίτρινο φόρεμα θα ζωντανέψει την καθημερινότητά σου και το στυλ σου. Από το γραφείο μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο μπορείς εύκολα να το φορέσεις και να ξεχωρίσεις.

 yellow sun

Αναρωτιέσαι ακόμα τι να βάλεις όταν πας για καφέ ή φαγητό κοντά στην παραλία; Μην το σκέφτεσαι πολύ! Σίγουρα έχεις καφέ και χακί ρούχα ή παπούτσια στην γκαρνταρόμπα σου. Συνδύασέ τα έξυπνα με το κίτρινο και άσε τους άλλους να αναρωτιούνται…

yellow outwear

Μια βόλτα στην εξοχή ή στο βουνό που έχει δροσιά δε σημαίνει ότι θα αποχωριστείς το καινούριο σου κίτρινο outwear ούτε τις αγαπημένες σου άνετες μπαλαρίνες. Εδώ μπορείς να κάνεις παραλλαγές όπως ροζ και σωμόν αντί του πράσινου. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να συνδυάσεις το κίτρινο με ρούχα που έχεις και να θυμάσαι ότι μπορείς να φορέσεις μέχρι 4 το πολύ διαφορετικά χρώματα.

In fashion στο γραφείο

Ποιος είπε ότι οι έντονες αντιθέσεις δεν πάνε και γραφείο ή σε επαγγελματικό ραντεβού; Ένας τρόπος να είσαι μία in fashion επαγγελματίας που σίγουρα θα σε προσέξουν οι συνεργάτες σου με την καλή έννοια.