Ποιο Μαγιό σου Ταιριάζει;

Ποιο μαγιό σου ταιριάζει καλύτερα; Ανάλογα με τον τύπο του σώματός μας υπάρχουν και οι ιδανικές επιλογές για τα μαγιό που κολακεύουν περισσότερο το σώμα μας.

Αν το σώμα σου έχει σχήμα αχλάδι:

Πρέπει να εστιάσεις τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματός σου.  Προτίμησε ενισχυμένα top που αναδεικνύουν το στήθος και έχουν πάνω διάφορες λεπτομέρειες όπως βολάν, σούρες, στολίδια κτλ. Αν το τοπ που θα επιλέξετε είναι πιο φωτεινό από το κάτω είναι η ιδανική επιλογή. Το σλιπ του μαγιό πρέπει να παραμείνει λιτό γιατί δε θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτό το σημείο.

Δείτε παραδείγματα από την απίστευτη συλλογή Victoria’s Secret

  

Αν έχεις ίσιο και γυμνασμένο κορμί 

Σίγουρα το σώμα σου αν είναι γυμνασμένο είναι πολύ ωραίο και πολλές θα το ζηλεύανε, όμως σε αυτά τα σώματα συνήθως η μέση είναι μονοκόμματη. Ουτοπικά πρέπει να δείξουμε μια μέση πιο λεπτή και σώμα με καμπύλες για θηλυκότητα. Σου ταιριάζουν μαγιό ολόσωμα με ψηλό κόψιμο και λεπτομέρειες στη μέση, πχ ζώνη ή άνοιγμα. Σε μπικίνι επιλέγεις κομμάτια που είναι γεμάτα από βολάν, κορδόνια, ζώνες κτλ. Ένα τανκίνι σε μη εφαρμοστή γραμμή  (δηλ. άλφα γραμμή ή ανάλαφρη) είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Όσο πιο παιχνιδιάρικα και φωτεινά είναι τα μαγιό σου τόσο το καλύτερο, τα βλέμματα θα πέφτουν εκεί και όχι στη μέση σου!

Δείτε παραδείγματα από την απίστευτη συλλογή Victoria’s Secret

 

Αν το σώμα σου έχει σχήμα ‘μήλο’

Είσαι γεματούλα.. ε! και τι έγινε? Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα από τα υπόλοιπα σώματα, χρειάζεται μόνο να ξέρεις να αναδείξεις τα ωραία σου σημεία, όπως το στήθος.
Απέφυγε τα μικροσκοπικά μαγιό που δείχνουν ελεύθερα τα σημεία του σώματος. Η καλύτερη επιλογή είναι τα ολόσωμα μαγιό ή τανκίνι που έχουν βαθύ ντεκολτέ με μπανέλα, ώστε να εστιάσουμε στο στήθος και όχι στη μέση, και φαρδιές τιράντες. Αποφεύγουμε επίσης οριζόντιες ζώνες και πολύ γυαλιστερά ή φωτεινά υφάσματα που αυξάνουν το μέγεθος. Αν έχεις μικρό στήθος επέλεξε άφοβα ένα βαθύ ντεκολτέ χωρίς τιράντες

womanandhome.com

thebudgetfashionista.com
ellecanada.com
cosmo.p
blog.biggerbras.com
company.co.uk

Αν το σώμα σου έχει σχήμα ‘κλεψύδρα’

Είσαι από τις τυχερές που δε χρειάζεται να κρύψεις ή να τονίσεις τίποτα. Φόρεσε ότι θέλεις και ότι σου αρέσει. Απλά να ξέρεις ότι σε κολακεύει πολύ ολόσωμο μαγιό με ψηλό κόψιμο στα πλαϊνά, δείχνει τα πόδια πιο αδύνατα και ψηλά. Αν έχεις μικρό στήθος προτίμησε τριγωνικά τοπ ενώ αν το στήθος σου είναι μεγάλο φόρεσέ τα με υποστήριξη.

thebudgetfashionista.com
Διαβάσατε: Ποιο μαγιό σου ταιριάζει;