Νυφικό Μακιγιάζ 2012

…. Παντρεύομαι το 2012! Μέχρι τώρα έχεις κατασταλάξει στο νυφικό που θα φορέσεις και στο πως θα χτενίσεις τα μαλλιά σου. Όλα καλά μέχρι εδώ! Τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ. Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η επιλογή του νυφικού μακιγιάζ. Η μέρα του γάμου σου είναι ένα γεγονός που θα θυμάσαι για πολλά χρόνια και όταν νομίζεις ότι το έχεις ξεχάσει το φωτογραφικό album σου και το video του γάμου είναι εκεί για να σου ξαναθυμίσουν την ξεχωριστή αυτή στιγμή, οπότε όταν θα βλέπεις τον εαυτό σου νυφούλα θέλεις να έχεις μπροστά σου μία αιθέρια, αγνή και λαμπερή ύπαρξη.

Ο καταλληλότερος άνθρωπος να σε κατευθύνει για ένα νυφικό μακιγιάζ είναι ο/η μακιγιέρ ή ο/η στυλίστας/τρια σου. Αν έχεις κάνει την έρευνά σου για το νυφικό μακιγιάζ σίγουρα ξέρεις ότι η επιλογή του εξαρτάται από το χρωματικό σου τύπο (διάβασε: ποια εποχή του χρόνου είσαι) και το χρώμα των ματιών σου, από το χρώμα και το ύφος του νυφικού, την προσωπικότητά σου, την εποχή -μέρος και ώρα που θα γίνει ο γάμος, αλλά και από την ανθοδέσμη.

Για μένα, έχεις 2 επιλογές: να κάνεις ένα κλασσικό νυφικό μακιγιάζ που είναι διαχρονικό και δεν πρόκειται ποτέ να είναι άκυρη η επιλογή σου γιατί ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες (εννοείται να έχεις υπόψιν σου τα παραπάνω) ή να τολμήσεις και να ακολουθήσεις τη μόδα (επίσης να έχεις υπόψιν σου τα παραπάνω)!
Βέβαια η μόδα, προσαρμόζεται στον κάθε άνθρωπο διαφορετικά!
Όποιο από τα δύο και αν επιλέξεις είναι εξίσου καλά αλλά να θυμάσαι ότι πρέπει να τα υποστηρίξεις και με την προσωπικότητά σου για να δείχνεις φυσική!

Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί η μόδα και οι τάσεις του νυφικού μακιγιάζ για το 2012 είναι τελείως διαφορετική από άλλες χρονιές! Φεύγει από τα γήινα χρώματα που έχουμε συνηθίσει έως τώρα και προσθέτει πολύχρωμες πινελιές, κοριτσίστικες νότες και μια σπίθα ρομαντισμού παλιάς εποχής! Τι ωραιότερο για μια γυναίκα;

Τα χρώματα που κυριαρχούν στο νυφικό μακιγιάζ του 2012 είναι οι παστέλ αποχρώσεις σε πράσινο, κίτρινο-χρυσό, ροδακινί. γαλάζιο, λεβάντα και ροζ-φούξια για τα μάτια. Οι εφαρμογές τους ολοκληρώνονται με το eyeliner που είναι το αγαπημένο φετίχ των γυναικών. Επίσης οι διάσημοι μακιγιέρ δε φοβούνται το smokey σε ποιο έντονα ή σκούρα χρώματα όπως το αγαπημένο καφέ ή μπλε-γκρι. Για highlights χρησιμοποιούνται το λευκό, σαμπανιζέ, ροζέ, μπεζ, ιβουάρ, ροδακινί, nude. Τα χείλη και τα μάγουλα έχουν τα διάφανα χρώματα των φρούτων. Η άλλη όψη είναι έντονα (bold) χείλη και διάφανα ή φυσικά μάτια.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργη αυτή η αλλαγή είναι μια εξαιρετική, ξεχωριστή μόδα που συμβαδίσει απόλυτα με την εποχή μας. Η κρίση, χρειάζεται χρώμα για να ομορφαίνει τη διάθεσή μας και τις καρδιές μας! Δες τις φωτογραφίες και επέλεξε το καλύτερο νυφικό μακιγιάζ του 2012 για σένα!