Φόρεμα από Δαντέλα

Όποιο και αν είναι το στυλ σας, ένα δαντελένιο φόρεμα, το Χειμώνα του 2013, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις και…… θα σας χαρίσει μία αίσθηση ρομαντισμού και παράξενης γοητείας
Αναδείξτε τα δαντελένια φορέματα με παπούτσια μόδας και ελάχιστα αξεσουάρ για να μαγέψετε στο πέρασμά σας.
Δείτε πως παρουσίασαν τα δαντελένια φορέματα οι μεγάλοι οίκοι μόδας στις πασαρέλες, καθώς και τις δικές μας προτάσεις, για να πάρετε μερικές ιδέες.

Elie Saab Fall Winter collection 2012-2013

 

Μαύρη Δαντέλα. Ένα μαύρο Δαντελένιο φόρεμα είναι εξαίσιο και μοναδικό. Μπορεί να μας θυμίζει άλλες εποχές, αλλά η δαντέλα, για τη μόδα του 2013, επανήλθε με νέα σχέδια, κομψές γραμμές και ρομαντικό αλλά σέξι ύφος.

Elie Saab haute couture fall Winter 2012 2013
Ellie Saab
Zuhair Murad couture Fall Winter 2012-2013
Lady Chic. Το κλασικό σικ πάντα είναι στη μόδα. Ένα δαντελένιο φόρεμα σε pencil γραμμή θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του τι να φορέσεις….. και πάντα θα δείχνει επίσημο και κομψό!
Lady Chic

Χρώματα και δαντέλα. Για όσες αγαπούν τα χρώματα , η δαντέλα φέτος έκανε ένα δυναμικό comeback με ζωηρά χρώματα και σχέδια που θα τα λατρέψουμε. Η ιδιαιτερότητα του υφάσματος σε συνδυασμό με τα φανταχτερά χρώματα κάνουν το σύνολο μοναδικό και παιχνιδιάρικο. Συνδυάστε τα υπέροχα χρωματιστά δαντελωτά υφάσματα με παπούτσια μόδας και μόνο μια τσάντα για αξεσουάρ… ! Οι χρωματιστές δαντέλες θα φορεθούν πολύ και την Άνοιξη του 2013.. Προετοιμαστείτε!.

Χρώματα και Δαντέλα

 
Χρώμα και Δαντέλα
Baroque. Μια διαφορετική άποψη για το πως φοριούνται τα δαντελωτά φορέματα μας παρουσίασε ο οίκος  DOLCE & Gabbana με το νεόφερτο Baroque, στο Fashion Show Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013.
Baroque – DOLCE & Gabbana Fashion Show Fall-Winter 2012 -2013

Δεκαετιών. Φορέματα με δαντέλα εμπνευσμένα από περασμένες δεκαετίες. Συνδυάστε αυτό τον τύπο με παπούτσια ως τον αστράγαλο και μία τσάντα σε ζωηρό χρώμα για να ζωντανέψετε το σύνολο.

Φορέματα από δαντέλα – δεκαετιών