Φέρσου σαν Άντρας…να τον Κερδίσεις!

Πως να τον κερδισω! ….αναρωτιεσαι!
Πως θα κατακτήσεις έναν άντρα; Υπάρχουν γυναικείες συμπεριφορές και θέματα που καλώς ή κακώς ξενερώνουν τους άντρες!.. Καλό λοιπόν είναι, να δούμε με τη δική τους λογική και πως αντιμετωπίζουν οι άντρες αυτά τα θέματα για να κάνουμε σωστά την τρίπλα και … παρ τον κάτω. Η λογική λέει φέρσου σαν άντρας… να τον κερδίσεις!

Εντάξει,… δεν είπαμε να πίνεις μπύρες του σκασμού να βρίζεις και να βλέπεις ποδόσφαιρο… καμία σχέση. Όταν λέμε φέρσου σαν άντρας εννοούμε μόνο για τα πολύ γυναικεία θέματα

Ζητάς απελπισμένα μία σχέση
Να ξέρεις ότι ο καλύτερος τρόπος να είσαι απίστευτα ελκυστική για έναν άντρα, είναι να καταλαβαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη για σχέση… αλλά να του δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή, αυτό που λέμε “περνώ και μόνη μου καλά”! Όσο περισσότερο του βάζεις αυτή την ιδέα στο μυαλό τόσο περισσότερο εκείνος πεισμώνει και θέλει να σου αλλάξει γνώμη κάνοντας τα αδύνατα δυνατά

Τα σχέδια για το μέλλον
Οι γυναίκες όταν γνωρίζουν έναν άντρα που τις έλκει, οι πρώτες σκέψεις που κάνουν αφορούν το γάμο, τα παιδιά, αν θα είναι καλός σύζυγος κτλ. Αντίθετα, για τους άντρες ούτε που τους περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους σκέψεις, πόσο μάλλον να του κάνεις ερωτήσεις για το μέλλον και πως το φαντάζεται. Αυτά είναι για πολύ αργότερα όταν θα έχει δέσει το γλυκό!

Τον αναζητάς κάθε ώρα και στιγμή
Είσαι όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο, περιμένεις να σε πάρει και του στέλνεις συνεχώς μηνύματα για να του πεις πόσο όμορφα πέρασες το προηγούμενο βράδυ και αν θα βρεθείτε σήμερα. Αφού καλά τα πήγες μέχρι εδώ γιατί θέλεις τώρα να το χαλάσεις; Δεν έχεις άλλα πράγματα να κάνεις από τον να τον σκέφτεσαι και να του στέλνεις μηνύματα; Πήγαινε για ψώνια, γυμναστήριο, μαγείρεψε, κάνε οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολήσει για να μην τον σκέφτεσαι. Στείλ’ του ΜΟΝΟ ΕΝΑ μήνυμα που να αναφέρεται στην χθεσινή βραδιά και άσε τα υπόλοιπα να τα κάνει εκείνος… μην ασχολείσαι περαιτέρω γιατί αυτό που θα καταφέρεις είναι να του σπάσεις τα νεύρα! Και αυτός άλλωστε, μία επιβεβαίωση χρειάζεται για να συνεχίσει να σε διεκδικεί.

Θέλεις να συζητάς μαζί του όλες τις ώρες…
Κυρίως μετά το σεξ ή το πρωί που πίνει καφέ και προσπαθεί να ξυπνήσει! Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα! Μετά το σεξ, θέλει τσιγάρο (αν καπνίζει), χαλάρωση και ύπνο. Κάνε και εσύ ακριβώς το ίδιο… μην επιδιώξεις κάτι διαφορετικό για να τον αφήσεις σύξυλο. Και… στην αρχή, μη ζητάς να κοιμηθείτε αγκαλίτσα… όταν είναι θα το κάνει από μόνος του! Η “αγκαλίτσα” δε βολεύει πολλούς ανθρώπους – κυρίως άντρες – στον ύπνο, οπότε μην τον παρεξηγείς! Αντί αυτού, δώσ’ του ένα φιλί για καληνύχτα και γύρνα πλευρό για να κοιμηθείς!

Κοιμάσαι σπίτι του τα βράδια
Τουλάχιστον στην αρχή, για κάμποσες φορές, αυτό πρέπει να το αποφύγεις! Δε χρειάζεται να του δείξεις ότι αναζητάς δέσμευση μαζί του. Όταν ένας άντρας θέλει να δείξει στη γυναίκα ότι προς το παρόν δε ζητάει τίποτα περισσότερο, σηκώνεται μέσα στη νύχτα και φεύγει και την αφήνει να αναρωτιέται. Για αρχή κάνε και εσύ το ίδιο για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, ακόμα και αν σου ζητήσει να μείνεις βρες μια πρόφαση ότι έχεις δουλειά πολύ νωρίς το πρωί. Μετά από αυτό, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να σε κάνει να κοιμάσαι σπίτι του, αν πάλι όχι, τότε αυτός ο άντρας ίσως δεν είναι ο κατάλληλος.

πως να τον κερδισω

Μετακομίζεις σιγά σιγά στο σπίτι του
Όταν η σχέση έχει κάπως προχωρήσει, 2-3 φορές την εβδομάδα κοιμάσαι στο σπίτι του και για να μην κουβαλάς μαζί σου συνέχεια παντόφλες, καλλυντικά, πιστολάκια, οδοντόβουρτσα, άρωμα κτλ σιγά σιγά αφήνεις εκεί ένα πράγμα κάθε φορά να υπάρχει! Πίστεψέ με, οι άντρες αργούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει γύρω τους και ένα πρωί ξυπνάνε, παρατηρούν το άρωμά σου στον καθρέφτη του μπάνιου και νομίζουν ότι προσπαθείς να τους φορτωθείς με το ζόρι!
Εκείνος δεν έχει φέρει πράγματα δικά του στο σπίτι σου, εσύ γιατί να το κάνεις αν δε στο έχει επιτρέψει! Είναι καλύτερο, να κρατάς μαζί σου ένα βαλιτσάκι που θα σε εξυπηρετεί παρά να βρεθείς κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση! Και για να λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή είναι προτιμότερο να κοιμάται εκείνος στο δικό σου σπίτι!

Γίνεσαι κολλητή με τη μαμά και τους φίλους του
Έτυχε ένα πρωί να πιείτε μαζί με τη μαμά του καφέ σπίτι του και από εκείνη τη μέρα το έχεις δέσει σκοινί κορδόνι να τα λέτε με τη μαμά του σαν φιλενάδες… Επίσης, επειδή προχθές γνώρισες και τους φίλους του που σε συμπάθησαν πολύ, σηκώνεις το τηλέφωνό του, όταν τον καλεί ο φίλος του ο Νίκος που τα πίνατε μαζί στο μπαράκι! Μην ξεχνάς ότι εκείνος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και οι πολλές φίλιες χωρίς την θέλησή του, μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Θα νιώσει πως μπαίνεις στη ζωή του, όσο δεν θέλει… ακόμα τουλάχιστον! Είναι όπως στην περίπτωση με τη μετακόμιση που λέγαμε παραπάνω! Κράτα τις αποστάσεις σου και ποτέ δε θα χάσεις

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά τα παραπάνω είναι ένας τρόπος να διεκδικείς τους περισσότερους άντρες, χωρίς καν να το καταλάβεις εσύ, αλλά ούτε και εκείνος!
Επίσης, μην ξεχνάς ποτέ να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου με μικρά, απλά και συγκρατημένα πράγματα: ένα μήνυμα με δική σου πρωτοβουλία…όχι 100, ένα φιλί για καληνύχτα…. όχι με το ζόρι αγκαλίτσες κτλ κτλ…δηλαδή ένα πράγμα του στυλ “είσαι εκεί… αλλά και δεν είσαι, τίποτα δεν είναι δεδομένο”.

5 Comments

Comments are closed