Caviar Μανικιούρ – Πως να το φτιάξεις!

Πως θα φτιάξεις τα νύχια σου με τις τελευταίες τάσεις της μόδας – Caviar Manicure!
H νέα μόδα στα νύχια για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013, με τα Caviar pearls και Velvet nails “λύνει τα χέρια” πολλών γυναικών που θέλουν κάτι γρήγορο, εύκολο και εντυπωσιακό στα νύχια τους, χωρίς να παιδεύονται με τα nail art.
Το να πετύχεις το Caviar manicure είναι μια εύκολη διαδικασία, γρήγορη και αρκετά εντυπωσιακή.
Επιλέγεις το μανό της ίδιας μάρκας και του ίδιου χρώματος με τα Caviar pearls. Εφαρμόζεις τη βάση και το μανό ως συνήθως. Στο δεύτερο πέρασμα του μανό, πριν στεγνώσει (άρα κάνεις ένα-ένα νύχι), ρίχνεις τις μικροσκοπικές πέρλες – Caviar pearls – επάνω, ώστε να κολλήσουν σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία σε κάθε νύχι ξεχωριστά. Όταν τα νύχια έχουν σχεδόν στεγνώσει, πιέζεις ελαφρά τις πέρλες για να σταθεροποιηθούν και να έχουν ομοιόμορφο σχήμα. Περνάς το top coat ταμποναριστά στην άκρη του νυχιού. Τόσο απλά! Τώρα είσαι έτοιμη για άλλη μία εντυπωσιακή έξοδό σου.

Tip: Σιγουρέψου πριν ρίξεις τις μικροσκοπικές πέρλες στα νύχια, ότι από κάτω έχεις ένα καθαρό μπολ για να πέφτουν μέσα όσες δε θα κολλήσουν στα νύχια. Έτσι, θα μπορείς στο τέλος να τις μαζέψεις εύκολα και να τις βάλεις ξανά στο βαζάκι τους.