Haircuts & Hairstyles Χειμώνας 2013 – Μακριά Μαλλιά

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά (hairstyles & haircuts) Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013. Όπως η μόδα στο ντύσιμο αλλάζει από εποχή σε εποχή, έτσι και η μόδα στο χτένισμα και κούρεμα των μαλλιών δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τις νέες τάσεις, ολοκληρώνοντας το γυναικείο στυλ.
Τα haircuts & hairstyles Φθινόπωρο Χειμώνας 2013 παρουσιάζονται ως λιτά και απέριττα, στιλιζαρισμένα ή ατημέλητα, σοφιστικέ και δημιουργικά.
Κουρέματα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 για μακριά μαλλιά
Τα κουρέματα στα μακριά μαλλιά έχουν ελαφρύ φιλάρισμα (στρώσεις μαλλιών σε διάφορα επίπεδα – ντεγκραντέ) από το πηγούνι και κάτω ή μόνο στα τελειώματα. Οι Φράντζες είναι στη μόδα… Φράντζες βαριές, που καταλήγουν στη μέση του μετώπου ή κάτω από τα φρύδια. Από την άλλη, για όσες δεν αγαπούν τις φράντζες, μπορούν να τις αφήσουν μακριές ή και ανύπαρκτες.

Hairstyles Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 για μακριά μαλλιά

Οι μπούκλες χαλαρώνουν αρκετά ή είναι πιο ατημέλητες. Οι όγκοι των μαλλιών εμφανίζονται από τα πλαϊνά του προσώπου για πιο μαζεμένες ατημέλητες μπούκλες ενώ για πιο χαλαρές, οι όγκοι εμφανίζονται από το πηγούνι και κάτω.

Ίσια ή σπαστά μαλλιά. 

Από τα πιο δημοφιλή hairstyles της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 που θα το δείτε στις περισσότερες πασαρέλες, είναι το ελαφρύ σπάσιμο των μαλλιών, αυτό το ατημέλητο look που χαρίζει μια κομψή γοητεία. Φυσικά παίζουν και τα τελείως ίσια μαλλιά ή με ελαφρύ γύρισμα στις άκρες τους, που ποτέ δε χάνουν τη θηλυκότητα τους.

Στιλιζαρισμένοι όγκοι.

Ενδιαφέροντα πιασίματα με στιλιζαρισμένους όγκους εμφανίζονται αυτή τη σεζόν. Για να είσαι in, δημιούργησε εμφανής όγκους στα μαλλιά σου χωρίς να “πετάει τρίχα”.

Κοτσίδες, πλεξίδες και πιασίματα.

Επιμελώς ατημέλητα πιασμένα μαλλιά ή εντελώς στιλιζαρισμένες κοτσίδες είναι μια δυναμική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας και ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Τα μπροστινά ελαφριά πιασίματα των μαλλιών γίνονται με πλεγμένα μαλλιά όπως πλεξίδες ή rope.

Η σοφιστικέ άποψη.

Επίσης μια δημοφιλής τάση για τα  Hairstyles Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, που ταιριάζει απόλυτα με τη μόδα, είναι τα πιασίματα με σοφιστικέ άποψη. Γοητευτικά, κυριλέ με έντονο χαρακτήρα και φεμινισμό, χαρίζουν ένα άκρως εκλεπτυσμένο στυλ στις γυναίκες που θα το δοκιμάσουν.

Τέλος, οι χωρίστρες δημιουργούνται είτε ατημέλητες στη μέση, είτε ακόμα καλύτερα, καθαρές χωρίστρες όσο πιο πλάι γίνεται – που ταιριάζει πάρα πολύ με το ύφος των μαλλιών της φετινής σεζόν, ή είναι εντελώς ανύπαρκτες.