Oversized: Μόδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Τα oversized κάνουν ένα δυναμικό comeback στη μόδα. Αν και θα φορεθούν πολύ περισσότερο την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 υπάρχουν ενδιαφέρουσες τάσεις με oversised που αξίζει να τις δούμε αλλά και να τις δοκιμάσουμε. Αυτή τη σεζόν πολλά μπορούν να είναι oversized… ρούχα, παλτό, τσάντες, κοσμήματα.

Εκεί που φορούσες small μπορείς τώρα να φορέσεις ένα XL για να είσαι άνετη αλλά και in fashion. Είναι σίγουρο πως αυτό το Χειμώνα θα προσθέσεις oversised κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου και το μόνο που χρειάζεται να μάθεις για είσαι cool σε ένα oversised σύνολο, είναι μερικά tips.
Δείτε ακόμα: Τα δερμάτινα είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδας Ποια παλτό θα φορεθούν το Χειμώνα του 2013;χρώματα και γραμμές για Φθινόπωρο Χειμώνα 2012-2013

Πως να φορέσεις oversize

  • Ανέβασε το μέγεθος κατά 1-2 νούμερα. Αν νομίζεις ότι είναι πολύ μεγάλα για σένα χρησιμοποίησε μια στενή ζώνη στη μέση να εξισορροπήσεις το σύνολο.
  • Συνδύασε ένα κομμάτι oversized με κάτι skinny ή  μία στενή ζώνη για να δημιουργείς αντιθέσεις. (πχ oversize παντελόνι και εφαρμοστή μπλούζα ή σακάκι ή oversize φούστα με skinny παντελόνι).
  • Οι τιράντες θα σε βοηθήσουν να φορέσεις oversized παντελόνια, χωρίς ζώνη, χαρίζοντάς σου ένα αρρενωπό κομψό look.

Tα Onersized παλτό – Μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013
Η τάση για τα oversized ξεκίνησε κυρίως από τα παλτό, που ανεξάρτητα από τα ρούχα σου, όσο πιο φαρδιά και μεγάλα είναι σε νούμερο, τόσο πιο in.

Τα oversized παντελόνια – Μόδα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012-2013
Πολλοί σχεδιαστές (St.John, Sportmax, Robert Verino and MaxMara Fall/ Winter 2012/ 2013 collections) εμπνεύστηκαν, παρουσίασαν και μας προκαλούν να δοκιμάσουμε αυτή την τάση στα παντελόνια που από ότι φαίνεται δε θα αφήσει καμία γυναίκα αδιάφορη αφού προσφέρει άνετη κομψότητα.

Oversised φούστες και φουστάνια – Μόδα Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013
Ένας αρκετά διαφορετικός και ενδιαφέρον τρόπος να φορέσεις μία oversize φούστα midi είναι να τη συνδυάσεις με skinny παντελόνι. Για όσες αγαπούν τις νέες τάσεις και το διαφορετικό, σίγουρα είναι ιδανική επιλογή.

Τα oversised φουστάνια ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή, αυτό όμως, αφήνει αδιάφορους τους σχεδιαστές όπως Alexander Mcqueen, που οι νέες τάσεις τους εμπνέουν να δημιουργήσουν και να προσθέσουν μοναδικά κομμάτια στη συλλογή τους.

 

Oversized Tops – Μόδα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012-2013
Συνδύασε ένα oversize πουλόβερ ή τοπάκι ή ζακέτα με φούστα που αυτή τη σεζόν είναι must για όσες αγαπούν τα ζεστά ρούχα και πρόσθεσε στο σύνολό σου περίεργα καπέλα ή εκκεντρικά κασκόλ για να το κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον.