Sex Tips για να Φουντώσεις Ξανά το Πάθος

Sex Tips για να βγεις από τη ρουτίνα και να φουντώσεις ξανά τη σπίθα με το σύντροφό σου!
Είσαι καιρό με το σύντροφό σου και βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια? Μήπως είναι καιρός για αλλαγές.. τέτοιες που να τον ξετρελάνεις και φυσικά να το ευχαριστηθείς? Μάλλον, ναι!

Η συμβίωση 2 ανθρώπων είναι δύσκολη… πολύ δύσκολη. Εύκολα μπαίνεις στη ρουτίνα χωρίς καν να το καταλάβεις.

Το σεξ με το σύντροφό σου μετά από κάποια χρόνια αρχίζει και γίνεται βαρετό.. τόσο για σένα όσο και για εκείνον… πολλές φορές σε ζευγάρια ετών είναι και ανύπαρκτο. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια η επαφή των συντρόφων είναι ακόμα πιο δύσκολη, είτε γιατί  βάζουμε ως προτεραιότητα τα παιδιά και αφήνουμε όλα τα άλλα στην άκρη, είτε γιατί οι καθημερινές υποχρεώσεις μας εξαντλούν και δε μας αφήνουν περιθώρια προσωπικής ευχαρίστησης.

Το ότι είσαι με το σύντροφό σου κάποια χρόνια και έχετε συνηθίσει ο ένας τον άλλον, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε έστω και τώρα να ξαναφουντώσετε το πάθος σας και να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή!
Η ρουτίνα χαντακώνει τη σχέση των ανθρώπων με αργό ρυθμό! ότι χειρότερο, δηλαδή! Πάρε αμέσως το πάνω χέρι και ξεκίνα αλλαγές….

Sex Tips. Όταν η ρουτίνα σου χτυπάει την πόρτα πιάστην από τα μαλλιά!

Παίξε ρόλους
Διάλεξε τους ρόλους που σου αρέσουν για σεξ και γίνε ηθοποιός στο κρεβάτι σου. Πως έπαιζες το γιατρό και τον ασθενή όταν ήσουν παιδί? Ένα τέτοιο πράγμα σε προχωρημένη κατάσταση. Αγόρασε στολές και τα σύνεργα καμαριέρας, νοσοκόμας, πολεμίστριας, μπατσίνας, αυτά είναι τα πιο κοινά που ανάβουν τους άντρες στο σεξ… και φυσικά ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που θα αρέσει στο σύντροφό σου! Βουρ στο ψητό… και όποιος αντέξει! Εννοείτε πως μπορείς να αγοράσεις και για εκείνον στολές και να ικανοποιήσεις δικές σου φαντασιώσεις!

Ερωτικά ραντεβουδάκια
Κανόνισε μερικές φορές μέσα στο μήνα να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με το σύντροφό σου. Στείλτου μήνυμα ή e-mail να βρεθείτε την τάδε ώρα σε αυτό το μπαράκι μετά τη δουλειά. Φόρεσε μόνο τα ρούχα σου και καθόλου εσώρουχα και ανάγκασέ τον να το καταλάβει. Παίξε θέατρο, σαν να τον γνωρίζεις πρώτη φορά… κάντου καμάκι, πιείτε 2 ποτηράκια παραπάνω για να έρθετε σε κέφι (με ρέγουλα το ποτό, μη σε νυστάξει ή σε κάνει να ξεφύγεις) κτλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα προλάβεις να φτάσεις σπίτι σου για σεξ.. θα γίνει σίγουρα στο δρόμο ή στις τουαλέτες του μαγαζιού! Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι, ούτε να σκέφτεσαι.. “που να τρέχουμε τώρα;”

Sex Toys
Χάρισε στον εαυτό σου μια καυτή επαφή τρίτου τύπου …από απόσταση. Αγόρασε ένα δονητή-πεταλούδα με τηλεχειριστήριο (θα τον βρεις σε όλα τα sex shops), φόρεσέ τον (είναι φτιαγμένος για να φοριέται μέσα από το εσώρουχο, κάτω από τα ρούχα, χωρίς να φαίνεται τίποτα), βγες με το σύντροφό σου για ένα χαλαρό ποτό και δώσε του το τηλεχειριστήριο…. και φυσικά, τον έλεγχο των οργασμών σου. Απλά βεβαιώσου ότι φεύγοντας δεν θα το ξεχάσει στο μπαρ…
Οποιαδήποτε sex toys σου αρέσουν είναι ευπρόσδεκτα στο σεξ. Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου και απολαύστε μαζί τα πλεονεκτήματα!

Στοματικός έρωτας
Και για τους δύο είναι μια μοναδική απόλαυση!. Ας μην ξεχνάμε και αυτό το παιχνίδι που είναι τόσο σημαντικό για ατελείωτη ηδονή. Δοκίμασε να κάνεις νέες κινήσεις, στάσεις και πιέσεις και μη μένεις στα ίδια και τα ίδια επειδή ξέρεις ότι είναι αποτελεσματικά. Χρησιμοποίησε το ρυθμό της μουσικής και άστον να σε συνεπάρει. Πρότεινε στο σύντροφό σου να κάνει το ίδιο.

Πορνοστάρ
Βλέπε τσόντες αραιά και που.. δεν είναι κακό να ενημερώνεσαι!  Οι πορνοστάρ θα σε βοηθήσουν να μιμηθείς ίσως κάποιες στάσεις, έξτρα βογκητά, σεξουαλικές εκφράσεις προσώπου, βρώμικα λόγια κτλ. που μπορεί να τα έχεις ξεχάσει τα τελευταία χρόνια από τη ρουτίνα. Μπορείς να το κάνεις παρέα με το σύντροφό σου για ακόμα καλύτερα και πιο καυτά αποτελέσματα!

Επιδαπέδια”… Παιχνίδια
Παίξε μαζί του στριπ πόκερ ή ζάρια του sex ή και τα 2! Κανόνισε βράδυ στο σπίτι να του μαγειρέψεις, να πιείτε κρασί με ερωτική μουσική, χορέψτε σε αργό ρυθμό και τέλος παίξτε “επιδαπέδιο” παιχνίδι. Και οι δύο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτή την παρτίδα, ούτως ή άλλως… αλλά εδώ που τα λέμε.. σε βολεύει να χάνεις!

Πήγαινε για sex shopping… και οργάνωσε τη σεξουαλική σου ζωή!. Μην αφήνεις τη ρουτίνα να σε βάζει κάτω!

Διάβασε επίσης: Πως θα μεταμορφωθείς στο Sexy Θηλυκό των ονείρων του!