Χρωματικοί Συνδυασμοί και Μακιγιάζ για Πράσινο Φόρεμα

Μήπως έχεις ένα πράσινο φόρεμα και δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις ή τι μακιγιάζ να κάνεις; Το πράσινο χρώμα είναι αγαπημένο πολλών γυναικών. Η γκάμα του έχει τόσες αποχρώσεις (λαχανί, κυπαρισσί, λαδί, σμαραγδί, γαλαζοπράσινο κτλ) που μπορεί να κολακέψει κάθε γυναικείο χρωματικό τύπο. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες celebrities επιλέγουν ένα πράσινο φόρεμα για την επίσημη εμφάνισή τους. Αν έχεις και εσύ ένα επίσημο πράσινο φόρεμα και θέλεις να το συνδυάσεις αρμονικά με μακιγιάζ και αξεσουάρ, πάμε να δούμε παραδείγματα!

Χρωματικοί Συνδυασμοί και Μακιγιάζ για Πράσινο Φόρεμα

Χρωματικοί Συνδυασμοί: Ένα πράσινο φόρεμα συνδυάζεται άψογα με αποχρώσεις σε χρυσό, ασημί-γκρι, nude, χρώματα της άμμου και σε ορισμένες περιπτώσεις με μαύρο (σε παπούτσια και αξεσουάρ). Είτε μόνα τους είτε συνδυασμένα μεταξύ τους συμβάλουν αρμονικά στο σύνολο. Στα αξεσουάρ μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες αποχρώσεις που συνδυάζονται όμως αρμονικά με τα παραπάνω χρώματα.

Μακιγιάζ. Το μακιγιάζ που κατά βάση κυριαρχεί για ένα πράσινο φόρεμα είναι σε nude, απαλές και γήινες αποχρώσεις (καφέ, μπρονζέ, βερυκοκί, χρυσό, κοραλλί, μπεζ, απαλό ροζ, λαδί, κτλ) σε μάτια και χείλη. Αν θέλουμε όμως να ξεφύγουμε από τα συμβατικά υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως γαλάζια  – τιρκουάζ, σμαραγδί ή μοβ σκιά μόνη της ή συνδυασμένη με κάποιο σκούρο χρώμα όπως μαύρο, γκρι, καφέ, δαμασκηνί. Ακόμα, nude σκιές με eyeliner στα μάτια και κόκκινα ή φούξια χείλη. Σε πολλές περιπτώσεις βλέπουμε σκιά πράσινη ή λαχανί – αυτό είναι καλύτερο να το αποφύγετε εκτός και αν το έχετε τόσο καλά με το μακιγιάζ που μπορείτε να σβήσετε τη σκιά στο σύνολο και να φαίνεται ομοιόμορφα χωρίς να είναι το επικρατέστερο χρώμα.