5 Days 5 Styles – Rock Styles

Όπως όλα τα είδη μουσικής, έτσι και η ροκ δημιούργησε έναν ολόκληρο τρόπο ζωής που είχε άμεση επιρροή και στο ντύσιμο. Ενώ λοιπόν, ξεκίνησε από τους υποστηρικτές της ροκ μουσικής, και όχι από κάποιον οίκο μόδας, έχει αγαπηθεί και υιοθετηθεί από πολλούς σχεδιαστές, πράγμα που σημαίνει ότι η ροκ τάση εξελίσσεται και προσαρμόζεται στη μόδα.

Δεν είναι δύσκολο να πετύχουμε ένα rock στυλ, αρκεί να συνδυάσουμε κλασσικά και casual κομμάτια με ροκ στοιχεία. Αν και το look είχε συσχετιστεί με δερμάτινα μαύρα ρούχα, σκούρο μακιγιάζ, και αξεσουάρ με καρφιά, τρουκς σταυρούς και νεκροκεφαλές, τώρα είμαστε στην καλύτερη εποχή για να αποτελέσουμε την πιο κομψή εκδοχή του rock style. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο τα ρούχα μας να είναι ολόμαυρα ή μόνο δερμάτινα για να δείχνουν ροκ. πχ. Ένα leather jacket μπορεί να συνδυαστεί με booties και μεταξένιο φόρεμα και να εντυπωσιάσει εξίσου ως rock ή το σακάκι/γιλέκο πάνω από δερμάτινα μαύρα ρούχα να είναι γούνινο ή με πούλιες ή μεταλλικό.
Στη φετινή μόδα που έχουμε λατρέψει, κυριαρχούν τα δερμάτινα (leather jackets, leggings, φούστες, φουστάνια), booties, αξεσουάρ με τρουκς και αλυσίδες, μπλουζάκια με τύπωμα, που όλα αυτά, εύκολα μπορούν να αποτελέσουν ένα ροκ στυλ.

Μία νέα εκδοχή του rock chic style είδαμε και στην collection DSquared2 για την Άνοιξη 2013 με τα biker jackets και bold αξεσουάρ.

5 Days 5 Styles – Rock Styles
H Gwen Stefani φωτογραφίζεται rock & chic για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue


Διαβάσατε:  Rock Styles – 5 Days 5 Styles

Δείτε επίσης:
5 Days 5 Styles με Δερμάτινα Στοιχεία
5 Days 5 Styles – Steet Style με τα αγαπημένα μας Σουέτερ