Exclusive Beauty: 1η Έκθεση Ομορφιάς Ανοιχτή για το Κοινό

 Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη Έκθεση Ομορφιάς Exclusive Beauty που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο και είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Απριλίου.

Η Έκθεση Ομορφιάς Exclusive Beauty είναι ένας νέος θεσμός που μόλις ξεκινάει και σκοπεύει να εδραιωθεί, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία συνεύρεσης και επικοινωνίας μεταξύ
Επαγγελματιών και Κοινού, με βασικό παρανομαστή την αγάπη και τη γνώση γύρω από τα θέματα της Ομορφιάς.
Μια πραγματική τριήμερη γιορτή ομορφιάς όπου όλοι είναι καλεσμένοι!
Καλλυντικά προϊόντα, υπηρεσίες, μηχανήματα, αξεσουάρ, θεραπείες, νέες τεχνικές, κοσμήματα, όλα όσα κινούνται γύρω από τον συναρπαστικό κόσμο της ομορφιάς, της ευεξίας και της εμφάνισης θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στον καλαίσθητο εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου.
Επιπλέον, παράλληλες εκδηλώσεις, κληρώσεις Exclusive Beauty δώρων και διαδραστικά events θα πραγματοποιούνται και τις 3 ημέρες της Έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με video wall. Καταξιωμένοι αισθητικοί, make up και nail artists, κομμωτές, διατροφολόγοι και ειδικοί της εμφάνισης θα δίνουν συμβουλές ομορφιάς και θα δείχνουν ζωντανά τις προτάσεις και τις τεχνικές τους.
Η Έκθεση Ομορφιάς Exclusive Beauty θα επικοινωνηθεί έντονα από την τηλεόραση, τον περιοδικό τύπο, το διαδίκτυο, την outdoor προβολή αλλά και με τη διανομή προσκλήσεων, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη επισκεψιμότητα και κυρίως του γυναικείου κοινού και τις τρεις ημέρες.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης
Παρασκευή 05 Απριλίου 2013 : 16:00 – 21:30
Σάββατο & Κυριακή 06-07 Απριλίου 2013 : 10:00 – 21:30

Περισσότερες πληροφορίες:
www.exclusivebeauty.gr
http://www.facebook.com/ExlusiveBeauty
Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2155709001