Νυφικά Χτενίσματα – Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Άνοιξη!  και αυτήν την εποχή ξεκινούν οι γαμήλιες προετοιμασίες. Αν είστε νυφούλες! και ονειρεύεστε ένα παραμυθένιο γάμο,  αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε το χτένισμα, που  θα σας κάνει να φαίνεστε…μοναδική!! Δείτε τα καλύτερα  νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια
Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

 Κυματιστά μαλλιά

Ξεκινάμε με τα πιο χαλαρά χτενίσματα. Aν ο γάμος σας είναι το καλοκαίρι, τα κυματιστά μαλλιά ή οι μπούκλες, σίγουρα θα σας κάνουν να μοιάζετε με αληθινή πριγκίπισσα. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε με λουλούδια ή αξεσουάρ.

νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια
νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια
νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια

Πλεξούδες

Ένα από τα ωραιότερα νυφικα χτενισματα για μακρια μαλλια, είναι οι αγαπημένες μας πλεξούδες!!! Συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση και να είναι νούμερο ένα, σε όλα τα περιοδικά γάμου, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι. Προσθέτοντας πλεξούδες σε λυτά ή πιασμένα μαλλιά, θα δώσετε ένα πιο ιδιαίτερο και περίπλοκο στιλ, στην συνολική εμφάνιση σας.

Πιάσμενα μαλλιά

Για να δείχνετε κομψή, προτιμήστε να μαζέψετε τα μαλλιά σας. Όποιο και αν είναι το χτένισμα που θα επιλέξετε, θα είναι σίγουρα μέσα στη μόδα. Ωστόσο, με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να εκσυγχρονίσετε το χτένισμα σας, προσθέτοντας λουλούδια και αξεσουάρ.

 

Στεφάνια και Μοντέρνες Τιάρες

Η τιάρα είναι ένα αξεσουάρ, που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε κορίτσι σε πριγκίπισσα. Όπως είδαμε και στις προηγούμενες εικόνες, η τιάρες και τα στεφάνια, στολίζουν τα περισσότερα νυφικά χτενίσματα την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014. Δείτε παρακάτω, λίγα χτενίσματα ακόμα και πειραματιστείτε!