Όλες οι αποχρώσεις στα Κόκκινα Μαλλιά!

Τα κοκκινα μαλλια είναι ένα χρώμα που θεωρείται ως ένα από τα πιο δημοφιλή. Στις περισσότερες από μας αρέσει, αλλά δεν το τολμάμε γιατί είναι ένα δύσκολο χρώμα που ταιριάζει σε συγκεκριμένες επιδερμίδες. Τα νέα όμως είναι, πως πλέον υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις του κόκκινου και δεν υπάρχει πιθανότητα να μην βρούμε κάποιο που να ταιριάζει στο πρόσωπο μας.

Επιλέξτε μία από τις αποχρώσεις του κόκκινου που θα δούμε παρακάτω, με βάση τον τύπο του δέρματος και την προσωπικότητά σας.

Κοκκινα Μαλλια Αποχρωσεις

Auburn

Μία πολύ ωραία απόχρωση είναι το auburn, ένα σκούρο κόκκινο που τείνει προς το καφέ, ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα! Ταιριάζει στους περισσότερους μεσογειακούς τύπους δέρματος. Αν ανήκετε στις γυναίκες που τους πάνε τα καστανά μαλλιά, δοκιμάστε το!

κοκκινα μαλλια-auburn

auburn

κοκκινα μαλλια

κοκκινα μαλλια<

Oxblood

Μία άλλη απόχρωση του κόκκινου προς το μπορντό, που αγαπήσαμε όλες το 2012. Το Οxblood  ταιριάζει στις σκούρες επιδερμίδες, όπως βλέπετε και από τη γνωστή τραγουδίστρια Rihanna.

 

κοκκινα μαλλια

κοκκινα μαλλια
auburn

Χάλκινο

Oι αποχρώσεις του χαλκού συνοδεύονται συνήθως από ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με πράσινα μάτια, όπως και η παρακάτω κατηγορία το ginger.

χαλκινο

χαλκινο

χαλκινο

Ginger

Κάτι ανάμεσα σε ανοιχτόχρωμα κοκκινα μαλλια και σε αποχρώσεις  του μελιού.

ginger

ginger

ginger

Συνεχίζεται…

Όλες οι αποχρώσεις στα Κόκκινα Μαλλιά – Συνέχεια

Διαβάσατε: Όλες οι αποχρώσεις στα Κόκκινα Μαλλιά!