Το μακιγιάζ της Scarlett Johansson!

Ένα από τα αγαπημένα μου μακιγιάζ φαίνεται ότι συχνά φοράει η Scarlett Johansson. Συνήθως τη βλέπουμε ελάχιστα βαμμένη, αφού προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ. Στο πρόσωπο της χρησιμοποιεί ελαφριές βάσεις για να δείχνει φρέσκο και διάφανο. Οι σκιές σε γήινους τόνους την βοηθούν να τονίσει τα χαρακτηριστικά της χωρίς να τα χρωματίσει, προσφέροντας βάθος και contrast στα μάτια της. Δείτε και εσείς τα χρώματα και την τεχνική που χρειαζόμαστε για να αντιγράψουμε το μακιγιάζ της Scarlett Johansson!!

1. Πρώτα θα ξεκινήσετε με τα φρύδια, που είναι και το πιο σημαντικό στο συγκεκριμένο μακιγιάζ. Τα φρύδια της Scarlett Johansson φαίνονται πάντα φυσικά. Χρησιμοποιήστε καφέ σκιά, γιατί το μολύβι δίνει πιο σκληρό αποτέλεσμα.

μακιγιαζ

2. Απλώστε σε όλο το βλέφαρο μια ματ μπεζ-καφέ σκιά ματιών και κάτω απ’το φρύδι δύο τόνους πιο ανοιχτή ( για φωτεινότητα).

3. Επιλέξτε το fountation να είναι σε υγρή μορφή με μέτρια κάλυψη. Αν υπάρχουν σημάδια που δεν έχουν καλυφθεί, απλά βάλτε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλο σας και ταμπονάρετε.

4. Αντικαταστήστε την πούδρα με ένα primer σιλικόνης για να απορροφήσει τη γυαλάδα.

5. Σχηματίστε με μία καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία των ματιών ένα πλάγιο “Λάμδα” και τραβήξτε προς τα έξω. Αυτή η τεχνική ταιριάζει απόλυτα σε στρογγυλά μάτια γιατί τα κάνει να φαίνονται σκιστά. Με την ίδια σκιά βάφετε και το κάτω βλέφαρο.

6. Το κραγιόν και τα χείλη φροντίστε να παραμείνουν φυσικά, σε ροζ απαλούς τόνους. Το μακιγιάζ της Scarlett Johansson έχει περισσότερη ένταση στο βλέμμα.
7. Εyeliner, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προαιρετικά μία λεπτή γραμμή από τη μέση του βλεφάρου και προς τα έξω.
8. Τέλος βάψτε με λευκό μολύβι στο εσωτερικό μέρος των ματιών σας.