MAC Novel Romance: Χρώματα Γεμάτα Πάθος!

Το φετινό φθινόπωρο, υποκύψτε στα βαθιά, γήινα χρώματα της MAC και τη γοητεία σας!

Η νέα συλλογή Novel Romance σχεδιάστηκε με στόχο να ξυπνήσει παράφορες επιθυμίες και να συγκλονίσει όποιον βρεθεί στο δρόμο σας!

Δοκιμάστε έναν από τους δύο χρωματικούς συνδυασμούς που σάς προτείνει σήμερα το Woman Meeting Point και… ετοιμαστείτε να ζήσετε το δικό σας novel romance!

Βαθιά μπλε, μοβ, ροζ, πράσινα και καφετί εμπνευσμένα από την ομορφιά της φθινοπωρινής φύσης, συνθέτουν την νέα κολεξιόν της MAC, Novel Romance, που συναρπάζει με τη ζεστασιά και την τόλμη των χρωμάτων!
Τα πλούσια γήινα χρώματα στις σκιές της σειράς δίνουν βάθος στο βλέμμα, ενώ τα lipglass και κραγιόν σε βαθιά ροζ-μοβ και καφέ-κόκκινα, ζωντανεύουν στη στιγμή κάθε φθινοπωρινό look και ανεβάζουν τη διάθεση μας! Κι επειδή ξέρουμε ότι η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα σε τόσα χρώματα… σάς προτείνουμε σήμερα τα δικά μας αγαπημένα looks από το Novel Romance!

1. Συνδυάστε το nude κραγιόν Myself με τις βαθιές μπλε και μοβ σκιές της συλλογής, όπως το Switch to Blue ή το Highly Charged.

Κάντε αντίθεση με τη σκιά σας, τονίζοντας ταυτόχρονα το βλέμμα σας με μία γραμμή eyeliner σε διαφορετικό χρώμα κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, στη ρίζα των βλεφαρίδων. Αγαπημένο μας eyeliner είναι το οινοπνευματί Metropolis, που κάνει απίστευτη αντίθεση με όλες τις σκιές της κολεξιόν!

2. Απλώστε στο πάνω βλέφαρο μία απαλή καφέ, χρυσή, ή απαλή ροζ σκιά (η Gilded Thrill και η Love Power είναι οι αγαπημένες μας!) και τονίστε τα χείλη σας με ένα κραγιόν στα χρώματα του πάθους, όπως το Good Kisser ή το Hearts Afflame.

Ολοκληρώστε το look με το μανόν της επιλογής σας!

Tip: Must-have για το νεσεσέρ σας, το lipglass Pure Fiction, που θα κάνει με μία κίνηση τα χείλη σας… ποίημα, κάθε ώρα της ημέρας!

 
 

Διαβάσατε: MAC Novel Romance: Χρώματα Γεμάτα Πάθος για το Φθινοπωρινό Μακιγιάζ