Το must-have jumpsuit της Kate Hudson

Δεν κυκλοφόρησε ακόμα καλά καλά η νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν της PAPER London και η Kate Hudson πρόλαβε ήδη όχι μόνο να αποκτήσει ένα από τα υπέροχα κομμάτια της αλλά και να ποζάρει με αυτό! 
Η γνωστή για την κομψότητα και την ανεπιτήδευτη γοητεία της ξανθιά ηθοποιός έλαμψε μέσα στο nude Oriata jumpsuit σε κοσμικό event τις μέρες των γιορτών. 
Πολύ σωστά, επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο, αναδεικνύοντας έτσι το εντυπωσιακό φρουφρού στο ντεκολτέ με τις εντυπωσιακές ασύμμετρες τιράντες spaghetti. Εννοείται ότι οποιοδήποτε κολιέ θα επισκίαζε το περίτεχνο σχέδιο, γι’αυτό και η Kate προτίμησε να φορέσει για αξεσουάρ ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια, βραχιόλια από λεπτή αλυσίδα και εξίσου λεπτά δαχτυλίδια. Ένα χρυσαφί clutch bag ολοκλήρωσε το look χωρίς να το παραφορτώσει, τονίζοντας τη φρέσκια ομορφιά της ηθοποιού.
Η κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015 της PaperLondon είναι εμπνευσμένη από την απλότητα της ζωής στα νησιά του Ειρηνικού, τους πίνακες του Γκογκέν με σκηνές από την Πολυνησία και τα εξπρεσιονιστικά τοπία του Πολ Σεζάν. 
Η Kate Hudson δεν είναι η μοναδική celebfan της PAPER London, αφού στο παρελθόν έχουμε δει να επιλέγουν ρούχα της εταιρείας οι Jennifer Lopez, Margot Robbie, Taylor Swift και το μοντέλο Suki Waterhouse.