Οι νέες τάσεις στα μαλλιά άνοιξη-καλοκαίρι 2015

Οι τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 θα μας ζαλίσουν με την ποικιλομορφία τους, χαρίζοντας τη δυνατότητα για την τέλεια επιλογή, για κάθε στιλ και σχήμα προσώπου και υπόσχεται να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Κορυφαίοι διάσημοι κομμωτές έδωσαν σχήμα στα μαλλιά των μοντέλων και παρουσίασαν τις νέες τάσεις στα μαλλια καλοκαιρι 2015

Ponytail(αλογοουρά)

womanoclock-αλογοουρά-καλοκαιρι-2015womanoclock1-αλογοουρά-καλοκαιρι-2015Jason Wu, Alexander Wang και Prabal Gurung ήταν μεταξύ εκείνων, που προτίμησαν για τα μαλλιά των μοντέλων το ponytail. Μοιάζει ένα εύκολο χτένισμα αλλά δεν ταιριάζει σε όλες, επειδή τραβάει όλη την προσοχή το πρόσωπο, με κίνδυνο να τονιστούν οι ατέλειες.

Χωρίστρα στη μέση

womanoclock2-χωρίστρα στη μέση-καλοκαιρι-2015Ιδιαίτερη σημασία στα μαλλια καλοκαιρι 2015 δίνεται στην χωρίστρα στη μέση, που την είδαμε σχεδόν σε κάθε εμφάνιση για τη φετινή σεζόν.  Αν δεν σας κολακεύει η χωρίστρα στη μέση επιλέξτε χωρίστρα στο πλάι.

Boho Waves

womanoclock-boho waves-μαλλια καλοκαιρι 2015Χαλαρά και ατιμέλητα κύματα σε μποέμ στιλ είναι και πάλι δημοφιλή. Η φυσική ομορφιά εκτιμάται περισσότερο τώρα και αυτό φαίνεται και από τα χτενίσματα που επέλεξαν οι κομμωτές.

Μισά πιασμένα μαλλιά

womanoclock-μισα πιασμένα-μαλλια καλοκαιρι 2015Τα μισά πιασμένα μαλλιά, είναι η ενδιάμεση επιλογή μεταξύ, κάτω και μαζεμένα πάνω. Αυτό το χτενίσματα απευθύνεται σε εκείνους που αναζητούν τους εύκολους τρόπους να κρύψουν μια κακή ημέρα που έχουν τα μαλλιά.

 Wet look

womanoclock-wet look-μαλλια καλοκαιρι 2015Συνεχίζουμε με τις νέες τάσεις στα μαλλιά άνοιξη-καλοκαίρι 2015 που και φέτος είναι το wet look. Αν είστε του γυμναστηρίου, το wet look είναι μια καλή λύση για να αποφύγετε το καθημερινό λούσιμο.

Κότσοι

womanoclock2-κοτσος-μαλλια καλοκαιρι 2015womanoclock-κοτσος-μαλλια καλοκαιρι 2015 Κορίτσια διαλέξτε :Ρομαντικοί, ατημέλητοι, rock, gothic, alternative, origami.Οι κότσοι για φέτος φτιάχτηκαν για όλες…..

Πλεξούδες
Επόμενη σειρά από μοντέρνα χτενίσματα στα μαλλια καλοκαιρι 2015 περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στιλ πλεξούδων. Αν και πάλι η κύρια λεπτομέρεια των πλεξούδων είναι φυσική και χαλαρή εμφάνιση, οι σχεδιαστές επέλεξαν απλές πλεξούδες στα μαλλιά Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, με εξαίρεση τα επαναστατικά και τολμηρά κορίτσια, που τους αρέσει να ξεχωρίζουν με το rock & wild στιλ τους.

womanoclock1-πλεξούδες-καλοκαιρι-2015

womanoclock2-πλεξούδες-καλοκαιρι-2015