14 Πράγματα που Πρέπει να Έχεις στην Τσάντα σου!

πραγματα να εχεις στην τσαντα σου - womanoclock

Πολλές γυναίκες, όπως κι εγώ, δε μπορούν να “ζήσουν” χωρίς την τσάντα τους.. κι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί εκτός από ιδανικό αξεσουάρ και απαραίτητο στιλιστικό κομμάτι είναι και ένα μικρό βαλιτσάκι με τα απαραίτητα της ημέρας για κάθε γυναίκα! Για να μην εκραγεί η τσάντα σου από τα περιττά πράγματα και για να μη σου πέφτει ο ώμος από το βάρος, μαζέψαμε για σένα τα απολύτως απαραίτητα να έχεις κάθε ώρα και στιγμή μαζί σου για να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε περίσταση! Σου προτείνουμε 14 πράγματα να εχεις στην τσαντα σου και φυσικά σε αυτά δεν αναφέρουμε τα αυτονόητα όπως κλειδιά, κινητά, λεφτά, τσιγάρα και αναπτήρες και το σημειωματάριό σου, αλλά όλα τα υπόλοιπα που θα σε ξελασπώσουν στις δύσκολες.. αλλά καλές στιγμές!

πραγματα να εχεις στην τσαντα σου - womanoclock
1) Κρέμα ημέρας αντιηλιακή με χρώμα.
Το δέρμα σου τη χρειάζεται για να προστατεύεται από τον ήλιο και την ακτινοβολία αλλά και για να ενυδατώνεται τακτικά. Ακόμα, μην ξεχνάς ότι το χρώμα που περιέχει ανανεώνει την όψη σου και διορθώνει το χρώμα του δέρματός σου! Με αυτό δε χρειάζεται να κρατάς και make-up!

2) Κονσίλερ
Μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο θέλεις να πας για καφέ ή, όπως φυσιολογικά συμβαίνει, κοιμάσαι αλλού το βράδυ. Όπως και να χει, το κονσίλερ είναι απαραίτητο για να φωτίσει τις σκιερές περιοχές του προσώπου σου και ειδικά τους κύκλους κάτω από τα μάτια!

3) Κόκκινο Κραγιόν.
Να είναι κόκκινο και φωτεινό για 2 λόγους α) το φωτεινό κόκκινο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και χρώμα δέρματος και β) το χρησιμοποιείς ως ρουζ για να μην κρατάς περιττά πράγματα στην τσάντα σου. Επίσης, το κόκκινο κραγιόν ανάλογα με την εφαρμογή του μπορεί απλώς να ροδίσει τα χείλη σου ή να είναι έντονο για βραδινή έξοδο.

4) Μάσκαρα σε καφέ ή γκρι χρώμα (για φυσικό αποτέλεσμα)
Μετά την κρέμα με χρώμα και το κονσίλερ σίγουρα θα χρειαστείς μία ανανέωση ή, ακόμα πιο απαραίτητη είναι η μάσκαρα όταν δεν κοιμάσαι στο δικό σου σπίτι! και…Όταν η μάσκαρα τοποθετείται ακουμπώντας ελάχιστα στο δέρμα μπορεί να λειτουργήσει ως σκίαση

πραγματα να εχεις στην τσαντα σου - womanoclock
5) Μολύβι φρυδιών με ενσωματωμένο βουρτσάκι
Τα φρύδια όπως πάντα αναφέρουμε είναι ένα ενεργητικό στοιχείο του προσώπου. Ανάλογα με το σχήμα τους και την πυκνότητα τους μπορούν να αλλάξουν την έκφραση και όψη του προσώπου μας. Ανανεώστε το μακιγιάζ φρυδιών σας όταν αυτό είναι απαραίτητο.

6) Οδοντόβουρτσα
Εδώ δε χρειάζεται να πούμε και πολλά γιατί η οδοντόβουρτσα μας είναι απαραίτητη. Βουρτσίζουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα για υγιεινή και έχουμε πάντα δροσερή αναπνοή. Υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της τσίχλας ή καραμέλας αλλά δεν είναι αρκετό γιατί τι θα γίνει… αν δε μείνεις στο σπίτι σου τη νύχτα?

7) Λίμα
Και η λίμα είναι ένα από τα απαραίτητα πραγματα να εχεις στην τσαντα σου. Για σκέψου να σπάσει κάποιο νύχι?

8) Τσιμπιδάκι Φρυδιών
Δεν πρόλαβες να βγάλεις τα φρύδια σου και μετά τη δουλειά κανόνισες να πας για ποτό ή τυχαία είδες στο πρόσωπο μία ανεπιθύμητη τρίχα. Έχε το μαζί σου για καλό και για κακό!

9) Ταμπόν
Μπορεί να ξέρεις την ημερομηνία που θα σε βρουν οι δύσκολες ημέρες αλλά σίγουρα δεν ξέρεις την ώρα και το που. Υπάρχουν και τα απρόοπτα! Άσε που μπορεί να εξυπηρετήσεις και μια φίλη

10) Κρέμα χεριών
Για να έχεις πάντα ενυδατωμένα και απαλά χέρια

11) Μωρομάντηλα Τσέπης
Κατάλληλα για τα χέρια σου, το πρόσωπο και πολλές άλλες χρήσεις.

πραγματα να εχεις στην τσαντα σου - womanoclock
12) Αποσμητικό και δείγμα από το αγαπημένο σου άρωμα
Για να είσαι πάντα προετοιμασμένη οτιδήποτε και αν σου συμβεί!!

13) Βούρτσα μαλλιών (τσέπης) και μερικά τσιμπιδάκια
Για να έχεις πάντα περιποιημένα μαλλιά. Αν η τσάντα σου χωράει ακόμα κάτι, που προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι ποτέ, πρόσθεσε το ξηρό λαδάκι μαλλιών για λάμψη, λείανση και ενυδάτωση.

14) Τέλος, μην ξεχνάς τη θήκη από τα γυαλιά σου. όταν δεν τα φοράς είναι πιο ασφαλή εκεί και σίγουρα δε θα τα ξεχάσεις κάπου

14 πράγματα να έχεις στην τσάντα σου… δηλαδή πάντα μαζί σου. Δες εδώ πως θα τακτοποιήσεις εύκολα και γρήγορα την τσάντα σου για να μη χάνεις χρόνο στο ψάξιμο ή όταν θέλεις να αλλάξεις τσάντα!

Τι σου είναι τελικά οι γυναικείες τσάντες!! Πραγματικά κρατάμε στα χέρια μας το τσαντάκι του σπορτ Μπίλι!