Gladiators: τα Σανδάλια του Καλοκαιριού 2015

Gladiators: τα Σανδάλια του Καλοκαιριού 2015

Τα σανδάλια gladiator ή αλλιώς σανδάλια μονομάχου για το Καλοκαίρι 2015  δεν μπορούν να λείπουν από τη δική σου γκαρνταρόμπα! Είναι από τα απόλυτα trends! Κι αυτό γιατί… αυτά τα παπούτσια έχουν τόσο δυναμική εμφάνιση όπως ένας μονομάχος! Και φυσικά μας θυμίζουν την Αρχαία Ελλάδα.

Ιδιαίτερα στην εμφάνισή τους και άκρως εντυπωσιακά είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε για τα σανδάλια του μονομάχου όταν βλέπουμε τις φωτογραφίες από τις πασαρέλες Καλοκαίρι 2015 των Chloe, Alberta Ferretti, Valentino, Rodarte, Alexander McQueen, Dsquared2, Ohne Titel!

σανδαλια μονομαχου 2015 Alberta Ferretti
Τα σανδαλια μονομαχου 2015 δε θα σας δυσκολέψουν και τόσο στο πως να τα συνδυάσετε γιατί φοριούνται πάνω από skiny παντελόνια, με μάξι αέρινα ή κοντά φορέματα, σορτς, καφτάνια κ.α. Επίσης, θα τα βρεις σε τόσα διαφορετικά σχέδια… από κομψά έως τολμηρά και από φλατ έως και με ψηλό τακούνι…

Ένα είναι το σίγουρο: αυτό το καλοκαίρι θα βρεις τα δικά σου αγαπημένα σανδάλια Gladiator ή αλλιώς σανδαλια μονομαχου 2015!

TIPS: Τα σανδάλια gladiators που αγκαλιάζουν τη γάμπα έως το γόνατο ταιριάζουν σε λεπτά πόδια.
Συνδύασε ένα φλατ gladiator σανδάλι που φτάνει ως το γόνατο με ένα δαντελένιο κοντό φόρεμα για πιο boho queen εμφανίσεις (όπως είδαμε στην Collection Alberta Ferretti άνοιξη καλοκαίρι 2015.

σανδαλια μονομαχου 2015 cristopher kane-nicole miller

σανδαλια μονομαχου cristopher kane-nicole miller

σανδαλια μονομαχου 2015 Fausto Puglisi