Σχέδια Νυχιών για το Πάσχα!

Λίγες μέρες πριν την ανάσταση και οι nail designers έχουν δημιουργήσει έξυπνα και όμορφα πασχαλινα σχεδια για τα νυχια… Χρωματιστοί λαγοί, πολύχρωμα αυγά, αλλά και πιο απλά σχέδια σε παστέλ αποχρώσεις, προσδίδουν στα νύχια μας γιορτινή διάθεση χωρίς να υπερβάλλουν. Λέω να μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες για εύκολα σχέδια νυχιών για το Πάσχα.

Αυγά
Πασχαλινά αυγά ζωγραφισμένα πάνω στα νύχια μας, δεν το λες και συνηθισμένο. Εάν έχετε φαντασία και μακριά νύχια τότε μπορείτε να επιλέξετε πολλά διαφορετικά στιλ αυγών. Λιμάρετε τα νύχια σας σε οβάλ σχήμα και φανταστείτε τα, σαν αυγά. Πάρτε χρώματα, strass και στολίστε τα.πασχαλινα σχεδια για νυχια-woman-oclock

Σχέδια νυχιών για το Πάσχα με Εορταστική Διάθεση για να μπείτε στο Κλίμα!

woman-oclock-sxedia2

Χρώματα
Για να προσθέσετε λίγη από τη μαγεία του Πάσχα στην προσωπικότητά σας, θα μπορούσατε να μεταφέρετε τα χρώματα από τα αυγά του Πάσχα στα νύχια σας. Βάψτε διαφορετικά χρώματα τα νύχια σας, σχεδιάστε τελείες, ρίγες και τα νύχια σας θα είναι μέσα στο εορταστικό κλίμα.
πασχαλινα σχεδια για νυχια-woman-oclock

Λαγοί
Το λαγουδάκι του Πάσχα είναι επίσης μια καλή επιλογή, αν θέλετε να κάνετε στα νύχια σας ένα συγκεκριμένο θέμα, οι λαγοί είναι μια καλή επιλογή, απλά πρέπει να πιάνουν λίγο τα χέρια σας!! πασχαλινα σχεδια για νυχια-woman-oclock

7 Πασχαλινά Νύχια 2017. Βήμα βήμα για να Ζωγραφίσεις Εύκολα & Γρήγορα!

woman-oclock-σχεδια-νυχιων-για-το-πασχα

Πουλάκια
Πουλάκια τσίου τσίου, που μόλις βγήκαν από το αυγό τους, Εντάξει! εδω ζορίζουν λίγο τα πράγματα γιαυτό και σας έχουμε όλα τα βήματα για να το πετύχετε!
woman-oclock-σχεδια-νυχιων-για-το-πασχα