Βάλε Βγάλε-Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Σας φαίνεται δύσκολο? Δεν είναι καθόλου, αρκεί να σκεφτείτε πως για κάποιες γυναίκες το βάλε-βγάλε ψευτικες βλεφαριδες είναι ρουτίνα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και με λίγη εξάσκηση θα τα καταφέρετε και εσείς.

Πάμε να δούμε πως θα καταφέρεις το βάλε βγάλε-ψεύτικες βλεφαρίδες:Αφού έχετε τις βρει τις βλεφαρίδες που θέλετε, αγοράστε και μια καλή κόλλα για ψευτικες βλεφαριδες. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε αυτές που έχει μέσα η συσκευασία. Τυλίξτε την ράχη της βλεφαρίδας γύρω από το δάχτυλο σας να τη μαλακώστε για να γίνει πιο εύκαμπτη. Για αρχή μέχρι να εξασκηθείτε καλό είναι να μη βάλετε απευθείας τη κολλά στην ψεύτικη βλεφαρίδα και σας πέσει πολύ.Τοποθετήστε σε μια επιφάνεια και με ένα ξυλάκι βουτήξτε και απλώστε πάνω στην ράχη μέχρι να καλυφθεί.

womanoclock-ψευτικες-βλεφαριδεςΔεν χρειάζεται πολύ ποσότητα, μόνο στις άκρες που είναι πιο δύσκολο να κολλήσουν. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσουν.Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!

womanoclock-ψευτικες-βλεφαριδες

Πιάνετε  τις ψεύτικες βλεφαρίδες  με ένα τσιμπιδάκι και της ακουμπάτε στο κέντρο του βλεφάρου, σπρώχνοντας προς τη βάση. Χωρίς να κλείσετε τα ματιά, περιμένετε άλλα 10 δευτ για να κολλήσουν.

Άν όλα έχουν γίνει σωστά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν κολλήσει καλά, τώρα έμειναν οι άκρες.

Με το πίσω μέρος από το τσιμπιδάκι που είναι πλακέ ή με σπάτουλα, σιγά σιγά με μαλακές κινήσεις ξεκινώντας από το κέντρο με κατεύθυνση προς τη μύτη, σπρώχνουμε με τη σπάτουλα κοντά στη ρίζα των βλεφάρων μας μέχρι να γίνουν ένα. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία από το κέντρο προς την εξωτερική γωνwomanoclock-ψευτικες-βλεφαριδεςιά του ματιού.

Αν κάπου δούμε ότι η ράχη δεν έχει κολλήσει, κρατάμε με το τσιμπιδάκι γερά ενώ ταυτόχρονα σπρώχνουμε προς τα μέσα.

Καλή επιτυχία, εύχομαι να σας βοήθησα!