12 Σχέδια Νυχιών για το Καλοκαιρινό Πεντικιούρ

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και ήρθε ο καιρός να δείξουμε σιγά-σιγά τα όμορφα δαχτυλάκια μας. Εσείς κλείσατε ραντεβού για πεντικιούρ ή όχι ακόμα? Πριν επισκεφθείτε την πεντικιουρίστ σας,  δείτε μερικές ιδέες σε σχεδια για νυχια ποδιων:

Πολύχρωμα

Χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα, τολμήστε και βάψτε τα νύχια σας σε διαφορετικά χρώματα το κάθε ένα για το καλοκαιρινό πεντικιουρ. Το μυστικό για να πετύχει το πεντικιούρ, είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων να είναι αρμονικός και τα χρώματα σε απαλούς τόνους.

woman-oclock1-πεντικιουρ-2015woman-oclock6-πεντικιουρ-2015

Floral

Καλοκαιρινά χρώματα με floral σχέδια, είναι και αυτά μια ωραία επιλογή για να βάψετε τα νύχια των ποδιών σας.

woman-oclock-πεντικιουρ-2015

 

Μονόχρωμο Ροζ

Το ροζ χρώμα το καλοκαίρι έχει τις περισσότερες πωλήσεις. Τολμήστε να τι διακοσμήσετε με στρας για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το πεντικιούρ σας.

woman-oclock2-πεντικιουρ-2015

 

Cute

Αυτά τα σχεδια για νυχια ποδιων, σε ροζ και βεραμάν χρώματα είναι απο τα  αγαπημένα μου. Μου θυμίζουν ζαχαρωτά.

woman-oclock3-πεντικιουρ-2015

 

Πουά

Το πουά προσθέτει τσαχπινιά στο πεντικιούρ μας και είναι και ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε και μόνες σας στο σπίτι. Δείτε στο παρακάτω link βήμα-βήμα τις οδηγίες για να φτιάξετε πουά νύχια. Πουά νύχια σε 5 Λεπτά

woman-oclock4-πεντικιουρ-2015

 

Custard Yellow

Αυτά τα σχεδια για νυχια ποδιων επέλεξα να σας τα δείξω όχι τόσο για το design, όσο για αυτά τα δύο χρώματα. Το γκρί με το custard χρώμα που είναι από τα top trend χρώματα του καλοκαιριού. Δείτε πόσο ιδανικά ταιριάζουν μεταξύ τους.

woman-oclock5-πεντικιουρ-2015

Navy

Navy σχεδια για νυχια ποδιων με τέσσερα διαφορετικά μπλε χρώματα.

woman-oclock7-πεντικιουρ-2015