5 Λόγοι που Μπορεί να σε Έχει Γραμμένη – τι να Κάνεις (μέρος β)

Διάβασε εδώ το Α’ Μέρος αυτού του άρθρου: 5 Λόγοι που Μπορεί να σε εχει Γραμμενη – τι να Κάνεις (μέρος Α)

5) Έχει Προσωπικά και Οικονομικά προβλήματα. Αυτό το αφήσαμε τελευταίο γιατί είναι περισσότερο για τις δικές σου αυταπάτες, ακόμα και αν ο ίδιος σου το λέει. Μπορεί να σκεφτείς ότι σε γράφει γιατί έχει προβλήματα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Αντιθέτως, οι άνθρωποι όταν αγαπιούνται έρχονται πιο κοντά με τις κακουχίες, δεν απομακρύνονται.

logoi-poy-se-exei-grammenh (1)Τι να κάνεις αν αναγνωρίσεις τα παραπάνω σημάδια:
Μην αυταπατάσαι και μην ελπίζεις ότι κάτι θα αλλάξει στη σχέση σας όταν αυτός σε εχει “γραμμενη” και εσύ δεν κάνεις τίποτα γι αυτό! Δυστυχώς αυτές οι καταστάσεις σου δείχνουν ακριβώς τι πρέπει να κάνεις: να φύγεις όσο είναι νωρίς ή τουλάχιστον να κινηθείς γρήγορα για να προλάβεις τα χειρότερα!
Ο Γερμανός Φιλόσοφος Νίτσε σε γνωμικό του αναφέρει: 1) Η πιο μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή και 2) Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω…Κι από τότε που ο άνεμος μου εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους.
Κράτησε καλά αυτά στο μυαλό σου γιατί θα σου χρειαστούν. Αν αυτά σου γίνουν μάθημα οι επόμενοι στη ζωή σου με αυτή τη συμπεριφορά θα είναι παιχνιδάκι για σένα!

Αν αυτά τα σημάδια κρατούν καιρό και τα έχεις αναγνωρίσει μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα! κάνε κάτι γρήγορα για το δικό σου καλό. Όσο ανακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια τίποτα δεν αλλάζει. Γίνε μια γυναίκα αποφασιστική με υψηλή αυτοεκτίμηση και τρίξτου τα δόντια! Μην απειλείς μόνο ότι θα φύγεις.. πρέπει να το κάνεις κιόλας για να καταλάβει ότι αύριο δε θα είσαι πια εκεί γι αυτόν… κι αυτό είναι το πρώτο σου κερδισμένο με κόπο λαχείο. Πίστεψέ με, πιο πολύ θα σε εκτιμήσει αν καταλάβει ότι δεν τρως το κουτόχορτο που σε ταΐζει. Τέλος, όταν αυτός ξαναγυρίσει θα σου πρότεινα να μην κοιτάξεις πίσω αλλά να παραμείνεις στην απόφασή σου που την πήρες με κόπο και μετά από πολύ σκέψη… οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα συμπεριφορές μετά από κάποια ηλικία. Αν πάλι γυρίσεις, να θυμάσαι ότι πρέπει να δέχεσαι τον σύντροφό σου με τα ελαττώματα του! Ως δική σου επιλογή δεν πρέπει να παραπονιέσαι!

λογοι που σε εχει γραμμενη