Natural Beach Waves – Απόκτησε το Look σε 7 Βήματα

Αν δεν έχεις χρόνο για πολλά πολλά στα μαλλιά σου και θέλεις ένα εύκολο χτένισμα για τις διακοπές σου και την παραλία εδώ θα βρεις βήμα βήμα τον οδηγό για χτενισμα παραλιας 2015 με φυσούνα.

1) Λούσε τα μαλλιά σου με επαγγελματικά προιόντα κατάλληλα για τον τύπο των μαλλιών σου. Τα υγιή μαλλιά δίνουν όμορφο αποτέλεσμα!

2) Χρησιμοποίησε ένα primer για την προστασία των μαλλιών σου από τη θερμότητα.

3) Χρησιμοποίησε ένα σπρέι για beach waves, είναι ανάλαφρο και δεν κολλάει τα μαλλιά. Be generous! Βάλε αρκετή ποσότητα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου με ελαφρύ μασάζ, όχι στις ρίζες.

4) Με μία καθαρή και στεγνή πετσέτα κάνε μασάζ απαλό στα μαλλιά σου μαζεύοντάς τα από τις άκρες προς το κεφάλι και κράτα για μερικά δευτερόλεπτα.

5) Κάνε τις ίδιες κινήσεις αυτή τη φορά με φυσούνα και το πιστολάκι σε μέτρια θερμοκρασία.

6) Βάλε ξανά τοσπρέι για beach waves που χρησιμοποίησες στο βήμα 3, αυτή τη φορά για το τελείωμα, χαρίζει απαλό φινίρισμα, λάμψη και προστατεύει τα μαλλιά σου από τον ήλιο.

7) Τέλος, πέρασε το χτένισμα με ένα σταθεροποιητικό σπρέι. Το συγκεκριμένο της Kerastase είναι σε πούδρα που απορροφάει κάθε ίχνος λιπαρότητας και διατηρεί το χτένισμα περισσότερο. Ακόμα περιέχει συστατικά προστασίας από τις ακτίνες του ήλιου ενώ αφήνει τα μαλλιά μαλακά χωρίς να κολλάνε.

TIP: Για να διατηρήσεις το χτένισμα χρησιμοποίησε το σπρέι φινιρίσματος και τη δεύτερη μέρα!