ΝΥΦΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ 2016 : Οι Τάσεις της Σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι

Στην πασαρέλα είναι που αρχίζουν οι νέες τάσεις στα νυφικά φορέματα, μαλλιά, μακιγιάζ και αξεσουάρ. Για την άνοιξη μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι οι νύφες θα φορούν υπέροχα νυφικα αξεσουαρ μαλλιων 2016. Οι σχεδιαστές επέλεξαν πρωτότυπα νυφικά αξεσουάρ για να στολίσετε τα μαλλιά σας. Τα πέπλα μπορεί να μην είναι κάτι καινοτόμο αλλά αν συνοδεύονται από χειροποίητες τιάρες τότε είναι που η ομορφιά απογειώνεται.

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τις τάσεις στα νυφικα αξεσουαρ μαλλιων για το 2016

Πεταλούδες

Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στα νυφικα αξεσουαρ μαλλιων 2016, αλλά μας άρεσε τόσο γιατί αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Εκτός από λουλούδια, τιάρες, πέπλα, σκεφτείτε πόσο ασυνήθιστο αξεσουάρ είναι αυτές οι πεταλούδες.

νυφικα αξεσουαρ μαλλιων 2016

Τιάρες

Η Naeem Khan και Galia Lahav είχαν στο μυαλό τους έναν βασιλικό γάμο όταν σχεδίασαν αυτές τις υπέροχες, ανάγλυφες, χειροποίητες τιάρες. Μερικές φορές απλά θέλουμε να νιώθουμε σαν βασίλισσες την ημέρα του γάμου μας.

axesouar2016

Πέπλα

νυφικα αξεσουαρ μαλλιων 2016-πεπλο

Φιόγκοι

Λιτούς φιόγκους για τα νυφικα αξεσουαρ μαλλιων επέλεξε ο Oscar de la Renta και η Elizabeth Fillmore να συνοδεύσουν τα νυφικά φορέματα. Αν το νυφικό σας χτένισμα είναι κλασσικό, όπως ένας κομψός κότσος, γιατί να μην επιλέξετε ένα φιόγκο από το ίδιο ύφασμα με το νυφικό σας που θα προσθέσει ενδιαφέρον.

νυφικα αξεσουαρ-μαλλιων-2016-ribbons

 Στεφάνια Επίχρυσα

Εκτός από τις τιάρες, τα υπέροχα στεφάνια από επιχρυσωμένα λουλούδια που επέλεξε η Galia Lahav, κατατάσσονται στα top trends νυφικα αξεσουαρ μαλλιων 2016

νυφικα αξεσουαρ μαλλιων-2016