Πως να Αποκτήσεις Εύκολα Μανικιουρ με Ριγες – βήμα βήμα

Το μανικιουρ με ριγες είναι ένα από τα top trends για το καλοκαίρι 2015 αλλά και για τη μόδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016.
Μάθε τον εύκολο τρόπο να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι με απλά υλικά. Αυτός ο τρόπος μας φάνηκε πολύ χρήσιμος καθώς είναι ο πιο εύκολος από όλους και δε χρειάζεται να διαθέτεις ιδιαίτερα σταθερό χέρι

Υπάρχουν 3 τρόποι για να αποκτήσεις ένα striped manicure (μανικιουρ με ριγες):

α) Ο πρώτος τρόπος είναι ο γνωστός με τις ταινίες μανικιούρ που πρέπει να κολλάς 3-4 ταινίες σε κάθε νύχι για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
β) Ο δεύτερος είναι ακόμη πιο δύσκολος και χρειάζεται έμπειρα χέρια καθώς γίνεται με πινέλο eyeliner και το χέρι πρέπει να είναι πολύ σταθερό για να κρατήσει τις γραμμές καθαρές… μόνο που το έγραψα κουράστηκα, σκέψου να το έκανα κιόλας!!!!
γ) Ο τρίτος τρόπος και αυτός δηλαδή που θα αναφερθούμε, γίνεται πολύ απλά με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι και είναι για μανικιουρ με ρiγες ίδιου μεγέθους. Μπορείται να το εφαρμόσετε σε ολόκληρο ή το μισό νύχι. Σε αυτό το στάδιο δείτε το video και παρακάτω θα αναλύσουμε τα βήματα.

Τι χρειαζόμαστε για το μανικιουρ με ριγες:
Ζελοτέιπ, μαύρο μαρκαδόρο, ψαλίδι και τα αγαπημένα μας χρώματα μανό. Επίσης είναι σημαντικό να έχουμε μπροστά μας το σχέδιο που θέλουμε να εφαρμόσουμε.
Οδηγός Βήμα-Βήμα
1) Πάρτε ένα κομμάτι ζελοτέιπ και πατήστε αρκετές φορές με τα δάχτυλά σας στις 2 άκρες του ώστε να μην κολλάει πια.
2) Διπλώστε στα 2 το ζελοτέιπ και στο σημείο που διπλώνει κάντε οριζόντιες γραμμές-ρίγες (προσπαθήστε να είναι ίδιου μεγέθους και απόστασης) με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο.
3) Πάρτε το ψαλίδι και κόψτε στην πάνω και κάτω μεριά κάθε ρίγας. Στη συνέχεια κόψτε και αφαιρέστε τις ζωγραφισμένες ρίγες που έχουν σηκωθεί.
4) Ξεκολλήστε το ζελοτέιπ να επανέλθει στην αρχική του μορφή και εφαρμόστε πάνω στο νύχι κάθετα, οριζόντια ή διαγώνια, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε. Τώρα μπορείτε να βάψετε με το αγαπημένο σας χρώμα τις ρίγες.

Προσοχή! για να εφαρμόσετε ρίγες στα νύχια σας πρέπει το βασικό χρώμα (συνήθως λευκό) να έχει στεγνώσει εντελώς.
TIP: Για να χρησιμοποιήσετε το ριγωτό ζελοτέιπ σε κάθε νύχι καθαρίστε το πριν με ασετόν για να αποφύγετε τα πασαλείμματα.