Τα Παπούτσια Mules Επιστρέφουν – Καλοκαίρι 2015

Κι επειδή η μόδα όπως πάντα ανακυκλώνεται, τα παπουτσια mules 2015 ή αλλιώς τα παπουτσια με έξω τη φτέρνα (ξώφτερνα) επιστρέφουν σε υπέροχα σχέδια και χρώματα. Tα παπούτσια των 80’s+, ο λόγος για τα ψηλοτάκουνα mules κάνουν εντυπωσιακό comeback το καλοκαίρι του 2015 στην πιο chic και σοφιστικέ εκδοχή τους. Ίσως να έχεις κρατήσει ένα τέτοιο ζευγάρι στην ντουλάπα σου από παλιά!

Τα παπουτσια mules για το καλοκαίρι 2015 είναι ευκολοφόρετα και ιδανικά για όλες τις ώρες. Τα ψηλοτάκουνα με λεπτό ή πιο χοντρό τακούνι φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και μπορούν να συνδυαστούν τόσο με casual και street style outfits όσο και με βραδινά σύνολα. Αν για φέτος θα μπορούσες να αγοράσεις μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια για την γκαρνταρόμπα σου θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι mules.
Τα παπουτσια Mules 2015 είναι τόσο δημοφιλή για αυτή τη σεζόν όπου συγκαταλέγονται στα πιο hot shoe trends για το καλοκαίρι του 2015 μαζί με τα gladiator sandals . Τα είδαμε στις collections άνοιξη καλοκαίρι 2015 των Miu Miu, Moschino, Proenza Schouler, Tory Burch κα.

Δες εδώ πως να συνδυάσεις τα παπουτσια mules 2015

παπουτσια mules 2015