Αποκτήστε Χρυσαφένιο Μαυρισμα Χωρις Ηλιο – VIDEO

Είστε έτοιμες για το καλοκαίρι να αποκτήσετε χρυσαφένιο μαυρισμα χωρις ηλιο αλλά με τη λάμψη του; Ακόμα δεν έχετε καταφέρει να μαυρίσετε αλλά το σαββατόβραδο πλησιάζει και θέλετε δείξετε το σώμα σας; Δείτε  πώς να με τα κατάλληλα προϊόντα μαυρίσματος μπορείτε να αποκτήσετε μία ηλιοκαμένη επιδερμίδα με bronze λάμψη.

Εδώ δείτε μερικά προϊόντα μαυρίσματος που θα σας βοηθήσουν.  Όταν καταλήξετε πιο σας ταιριάζει ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

μαυρισμα-χωρις-ηλιο

1.Clinique

Χρυσαφένιο μαύρισμα μόλις μέσα σε λίγες ώρες για το σώμα, διαρκεί περίπου τρεις ημέρες.

2.Estee Lauder

Με κρεμώδη υφή, που δημιουργήθηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, απλώνεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα, αφήνει μία ακτινοβόλο λάμψη.

3.Avene

Το γαλάκτωμα σώματος για μαυρισμα χωρις ηλιο, επιτυγχάνει μέσα σε μία ώρα,ομοιόμορφο και φυσικό μαύρισμα για κάθε τύπο δέρματος.

4.Dior

Bronze  κρέμα-gel προσώπου, με φυσική λάμψη και πλούσιο χρώμα. Το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο και με υγιή λάμψη.

Καθαρό δέρμα
Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα! Αν το δέρμα σας είναι τραχύ ή ξηρό, η εφαρμογή της γαλακτώματος θα είναι ανομοιόμορφη. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ, αρκεί να το εφαρμόσετε σε ένα καλά προετοιμασμένο δέρμα. Χρησιμοποιήστε πρώτα ένα πήλινγκ σώματος για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα σε όλο το σώμα, πόδια και τα χέρια σας και φροντίστε να επικεντρωθείτε περισσότερο στους αστραγάλους, τους καρπούς, τους αγκώνες και τα γόνατα.

Χρησιμοποιήστε γάντια
Να φοράτε γάντια για ομοιόμορφο αποτέλεσμα,  η ποσότητα που απλώνεται πρέπει να είναι ίση δίχως να την απορροφούν τα χέρια.

Χρησιμοποιήστε Πινέλο
Η κρέμα για μαυρισμα χωρις ηλιο θα σας φανεί πολύ χρήσιμη και στο πρόσωπό σας. Αρκεί να την απλώσετε με ένα μικρό πινέλο, για λείο αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να φράξει μέσα στους πόρους του προσώπου.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για μαυρισμα χωρις ηλιο

      • Περιμένετε 30 λεπτά να στεγνώσει πριν ντυθείτε, ώστε να μην λερώσετε τα ρούχα σας.
      • Για βαθύτερο μαυρισμα χωρις ηλιο, περιμένετε μια ώρα ή δύο, και στη συνέχεια εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση.
      • Κρατώντας το μαυρισμένο δέρμα σας ενυδατωμένο θα βοηθήσει να διατηρηθεί το μαύρισμα σας. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!