Αφιέρωμα: Διάσημες Νύφες του Παλιού Κινηματογράφου

Ένα άρθρο από το Woman o’clock, αφιερωμένο στις διασημες νυφες του παλιού κινηματογράφου. Οι γυναίκες αυτές υπήρξαν καλλιτέχνιδες του κινηματογράφου και της ζωής, που έγραψαν την δική τους ιστορία. Όλα αυτά τα χρόνια , ενέπνευσαν πολλούς από μας, η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους και κατάφεραν να χαραχτούν στις καρδιές μας έως σήμερα.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΝΥΦΕΣ

Grace Kelly

woman-oclock-grace-kelly-διασημες-νυφες
Η Grace Kelly, το 1956 από το γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier. Φορούσε ένα νυφικό φόρεμα μεταξένιου ταφτά, με δαντέλες και μαργαριτάρια, φτιαγμένο από από τριανταέξι μοδίστρες.

Mia Farrow

woman-oclock-mia-farrowr-διασημες-νυφες
Η ηθοποιός Mia Farrow 21 ετών, από το γάμο της με τον τραγουδιστή  Frank Sinatra το 1966. Ο γάμος έγινε στο καζίνο του Λας Βέγκας . Λιτή και κομψή, με κοντό αγορίστικο κούρεμα, αντί νυφικού φόρεσε ένα λευκό σύνολο.

Natalie Wood

woman-oclock-natalie-wood-διασημες-νυφες
Η Natalie Wood το 1957, παντρεύεται τον Robert Wagner. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα κοκτέιλ και δαντελένια μαντήλα στο κεφάλι της.

woman-oclock-ava-gardner-διασημες-νυφες
Το Νοέμβριο του 1951 η Ava Gardner παντρεύεται τον έρωτα της ζωής της Frank Sinatra.  Αντί για νυφικό, φορούσε ένα κομψό 60s φόρεμα.

Merilyn Monroe

woman-oclock-merilyn-monroe-διασημες-νυφες
Η Merilyn Monroe, στον πρώτο γάμο της το 1942 σε ηλικία μόλις 16 ετών, παντρεύτηκε τον James Dougherty, φορώντας αυτό το παραδοσιακό νυφικό φόρεμα με δαντέλα και πέπλο.

Brigitte Bardot

woman-oclock-brigitte-bardot-διασημες-νυφες
Η Brigitte Bardot ήταν μόλις 18 ετών, όταν παντρεύτηκε τον Γάλλο σκηνοθέτη. Το νυφικό της απλό σε ίσια γραμμή, συνοδευόταν από ένα μακρύ πέπλο.

Elizabeth Taylor

woman-oclock-liz-teilor-διασημες-νυφες
Το 1950, η Λιζ Τέιλορ  φοράει το ανεκτίμητης αξίας, μεταξωτό νυφικό της και ζει το απόλυτο όνειρο, στο πλευρό του συζύγου της Conrad Hilton, ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων. Το πολυσυζητημένο νυφικό της λίγα χρόνια αργότερα θα βγει σε δημοπρασία.

Shirley Temple

woman-oclock-shirley-temple-διασημες-νυφες
19 Σεπτεμβρίου 1945, η Shirley Temple παντρεύτηκε για πρώτη φορά. Η νύφη φορούσε ένα μακρύ σατέν νυφικό. Το χαρακτηριστικό του νυφικού φορέματος, είναι η λεπτομέρεια του κεντήματος, κατά μήκος του ντεκολτέ. Το νυφικό σύνολο, θα απογειώσει το μακρύ πέπλο, συνοδευόμενο από μία εντυπωσιακή τιάρα.

Julie Andrews

woman-oclock-julia-andrews-διασημες-νυφες
Πανέμορφη vintage νύφη, η υπέροχη Julie Andrews, από τον πρώτο γάμο της με τον σκηνογράφο, Tony Walton το 1959. Το νυφικό φτιαγμένο από οργάντζα και τούλι.

Deborah Kerr

woman-oclock-deborah-kerr-διασημες-νυφες
Ανάμεσα στις διασημες νυφες και η Deborah Kerr, παντρεύεται το 1945 τον Anthony Bartley.

Liza Minnelli

woman-oclock-liza-minelli-διασημες-νυφες
3 Μαρτίου 1967, η Liza Minnelli παντρεύεται τον Αυστραλό καλλιτέχνη Peter Allen. Το νυφικό φόρεμα ήταν απλό με λευκή δαντέλα στο μπούστο.