Όλες οι Απαντήσεις για το Μποτοξ Μαλλιων

μποτοξ μαλλιων - botox-malliwn

Όπως το δέρμα, έτσι και τα μαλλιά κουράζονται καθώς μεγαλώνουμε. Τα κύτταρα στο τριχωτό της κεφαλής παράγουν λιγότερη κερατίνη με αποτέλεσμα τα μαλλιά να αραιώνουν, να πέφτουν, να γίνονται εύθραυστα και ατίθασα. Επίσης, οι φθορές που προκαλούνται από τη χρόνια ταλαιπωρία των μαλλιών (βαφές, πιστολάκι κτλ) δεν επιτρέπουν στην τρίχα την υγιή ανάπυξη της με αποτέλεσμα να σπάνε, να φριζάρουν και να αποκτούν ψαλίδα οι άκρες τους. Οι νέες τεχνολογίες όπως η θεραπεία μποτοξ μαλλιων, έχουν στόχο να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στην τρίχα ώστε να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη και την υγιή δομή της για ένα υγιές, στιλπνό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Τι είναι ακριβώς το Botox Μαλλιων?

Hair Botox ή μποτοξ μαλλιων είναι η νέα επανάσταση στη θεραπεία και αντιγήρανση των μαλλιών. Η τεχνολογία του μποτοξ μαλλιων προσφέρει εντυπωσιακή ανανέωση στα μαλλιά, αναδομεί και ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας, ομορφαίνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.
Το διάλυμα που προκύπτει και τελικά εφαρμόζεται στα μαλλιά διεγείρει την παραγωγή της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η ισχυρή δράση των συστατικών του φτάνει μέχρι το φλοιό της τρίχας, αυξάνοντας το πάχος της κατά 20%. Αυξάνει την ελαστικότητα και την δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη με πλήρη εξάλειψη της ξηρότητας και τις ψαλίδας. Η σύνθεση της θεραπείας δεν περιέχει ισιωτικά συστατικά και έτσι το χτένισμα δεν έχει περιορισμούς, ενω ακόμα δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

Ποια είναι τα συστατικά του Μποτοξ Μαλλιων?

  • Υαλουρονικό νάτριο για βαθιά ενυδάτωση.
  • Θαλάσσιο κολλαγόνο για γέμισμα των κατεστραμμένων περιοχών της τρίχας.
  • Cashmere κερατίνη, με υψηλό μοριακό βάρος για ενδυνάμωση και τόνωση.
  • Volumins σύμπλεγμα για φυσικό όγκο.
  • Keratin amino acids για διατήρηση της υγρασίας της τρίχας.
  • Panthenol για γεμάτο σώμα και κίνηση.
  • Βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτική δράση για προστασία και ενυδάτωση.
  • Quatemized esters για μείωση των στατικών φορτίων της τρίχας.

Πότε να κάνεις τη θεραπεία μποτοξ μαλλιων

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά, ταλαιπωρημένα από ξανθιστικά, αφυδατωμένα, έχουν ψαλίδα και οι άκρες τους σπάνε  ή γενικά φριζάρουν τότε πρέπει να κάνεις αυτή τη θεραπεία. Το μπότοξ μαλλιών είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε ασθένειες του τριχωτού όπως πιτυρίδα, ξηροδερμία και τριχόπτωση.

Πότε να ΜΗΝ κάνεις μποτοξ.

Στην εγκυμοσύνη, καθώς οι γυναικολόγοι απαγορεύουν κάθε χημικό συστατικό κατά τη διάρκεια της.

Θα ισιωσουν τα μαλλιά μου?

Σε καμία περίπτωση. Το Μποτοξ Μαλλιων είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και δεν επηρεάζει το χτένισμα αλλά μόνο την υγεία και στιλπνότητα των μαλλιών. Τα φυσικά ίσια μαλλιά θα γίνουν λεία, στιλπνά και λαμπερά. Τα σγουρά μαλλιά θα είναι επίσης λεία, στιλπνά, λαμπερά και frizz-free (χωρίς φριζάρισμα).

Κάθε πότε γίνεται η θεραπεία Μπότοξ?

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία στην αρχή θα χρειαστείς περίπου 3-4 επισκέψεις σε διάστημα 1-2 μηνών ανάλογα με τη φθορά των μαλλιών σου. Η θεραπεία μποτοξ μαλλιων Θα κρατήσει περίπου 3-5 μήνες και ανάλογα με τις συμβουλές του κομμωτή σου την επαναλαμβάνεις.

Μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου?

Ασφαλώς! Η βαφή δεν επηρεάζει τη θεραπεία μποτοξ μαλλιων.

Ποια είναι η Διαδικασία?

Ο ειδικευμένος κομμωτής λούζει τα μαλλιά σας με ουδέτερο PH σαμπουάν χωρίς να χρησιμοποιήσει μαλακτικό μαλλιών. Τα μαλλιά χτενίζονται και χωρίζονται σε τμήματα όπως στη βαφή. Στη συνέχεια απλώνεται το διάλυμα της θεραπείας μποτοξ μαλλιών και γίνεται ένα καλό μασάζ ανά τούφα και τελικώς σε όλο το τριχωτό για να απορροφηθεί το προϊόν. Το προϊόν παραμένει για πέντε περίπου λεπτά στα μαλλιά ενισχυόμενο – αν χρειαστεί – από το κλιμαζόν (μηχάνημα το οποίο εισχωρεί βαθύτερα το προϊόν στην τρίχα).
Τα μαλλιά ξεπλένονται καλά και αφού στεγνωθούν στο 80-90%, περνάμε κάθε τούφα ξεχωριστά σε μια ειδική πρέσα, η οποία διαθέτει τρεις πλάκες. Με την εν λόγω πρέσα επιτυγχάνεται και η εισχώρηση του προϊόντος βαθύτερα στο εσωτερικό της τρίχας.
Το αποτέλεσμα είναι τόσο εκθαμβωτικό όσο ακούγεται…. πλήρης αναζωογόνηση των μαλλιών. Η διάρκεια της θεραπείας διαρκεί 30-45 λεπτά και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε στα κομμωτήρια

Ποιο είναι το κόστος για το μποτοξ μαλλιων?

Κρίνοντας εκ του (ομολογουμένως εντυπωσιακού) αποτελέσματος, οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές: Οι τιμές για τη θεραπεία του μποτοξ μαλλιων αρχίζουν από 20 ευρώ για την κάθε επίσκεψη και μπορεί να φτάσει μάξιμουμ στα 35-40 ευρώ, ανάλογα πάντα με το μήκος των μαλλιών.

Δείτε επίσης: Brazilian Keratin για τα Μαλλιά σας

5 Comments

Comments are closed