Πως να Φορεσεις το Γουνινο Γιλεκο σου!

πως να φορεσω γουνινο γιλεκο

Τα γούνινα στοιχεία είναι must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016. Ένα γούνινο στοιχείο που διαθέτουμε οι περισσότερες στην ντουλάπα μας είναι το γιλέκο… κι επειδή θέλουμε να εκμεταλευόμαστε στο έπακρο τα ρούχα που έχουμε είδη και να τα προσαρμόζουμε σύμφωνα με τη μόδα, σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως ένα γούνινο γιλέκο γίνεται ευκολοφόρετο όλες τις ώρες και μας δίνει πολλά και διαφορετικά στιλ.

πως να φορεσω γουνινο γιλεκο
Στο τζιν δε λέμε ποτέ όχι! Συνδύασε το τζιν σου με γαλότσες για τις βροχερές ημέρες του φθινοπώρου και φόρεσε το γούνινο γιλέκο σου για έξτρα πόντους στιλ σε αυτό το καθημερινό outfit.

πως να φορεσω γουνινο γιλεκο
Οι μπότες πάνω από το γόνατο που είναι τόσο In fashion, φορεμένες με ένα απλό πλεχτό φορεματάκι (μπλουζοφόρεμα) είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να προσθέσεις το γούνινο γιλέκο σου. Δείτε επίσης: 6 Τρόποι να φορέσεις Μπότες πάνω από το Γόνατο το 2016

πως να φορεσω γουνινο γιλεκο
Ένα boho Look απεικονίζεται σε αυτό το ιδιαίτερο σύνολο. Ένας όμορφος τρόπος να εκμεταλευτείς το αγαπημένο σου maxi φόρεμα την ημέρα, με το γούνινο γιλέκο σου. Ένα σύνολο που κερδίζει τις εντυπώσεις και είναι ιδανικό για βόλτες στην πόλη.

πως να φορεσω γουνινο γιλεκο
Ένα γούνινο γιλέκο πάει παντού! Και όταν λέμε παντού εννοούμε και στο γραφείο. Μη φοβηθείς τη διαφορετικότητα του συνόλου καθώς θα απογειώσει το look σου και θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

πως να φορεσω γουνινο γιλεκο
Στην ερώτηση λοιπόν “πως να φορεσω γουνινο γιλεκο”, έχεις πολλές απαντήσεις και ακόμα περισσότερες επιλογές. Το γούνινο γιλέκο είναι το κλειδί για τα super φθινοπωρινά σου street & business styles!