Εκφραστικό Βλέμμα με Smokey Ματια- Μάθε Βήμα Βήμα την Τεχνική

Τα smokey ματια ταιριάζουν τέλεια σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και το σχήμα του ματιού. Τα smokey ματια είναι η ιδανική τεχνική για να καμουφλάρουμε το σχήμα των ματιών μας και να καλύψουμε τυχόν ατέλειες. Επίσης με τη βοήθεια της σωστής σκίασης, μπορούμε να επιτύχουμε απίστευτο βάθος στα μάτια και να κάνουμε εκφραστικό το βλέμμα. Δεν αποτελεί έκπληξη, το ότι πολλές εταιρίες ομορφιάς ή σχεδιαστές επιλέγουν smokey μάτια σε αρκετές καμπάνιες. Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών smokey, δείτε το παρακάτω άρθρο:

smokey--ματια-womanoclock
smokey μακιγιάζ ματιών

Για να δημιουργήσετε smokey ματια, με ένα πινέλο και μία μαύρη σκιά περάστε όλο το κινητό βλέφαρο τονίζοντας περισσότερο την εξωτερική γωνία.. Έπειτα με ένα μαλακό μαύρο μολύβι βάψτε το περίγραμμα του ματιού σας, ξεκινώντας από πάνω και κοντά τις ρίζες των βλεφαρίδων.

Συνεχίστε με το μαύρο μολύβι και στο κάτω μέρος του ματιού, αλλά αυτήν τη φορά στο τελείωμα προσθέστε περισσότερο πάχος.

smokey-ματια-1-womanoclock
smokey μακιγιάζ ματιών

Σε αυτό το σημείο με ένα πινέλο προσθέστε πάνω από το μολύβι μαύρη σκιά και στην εξωτερική γωνία για να γίνει ποιο έντονο. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα πινέλο διαβάθμισης και δουλέψτε με μαλακές κινήσεις το μολύβι και τη σκιά μέχρι να ενωθούν και να διαβαθμιστεί το χρώμα, ώστε να κάνει το εφέ του καπνού.