Μιντι Φουστες το Σύμβολο του 50′- Δες Τώρα πως να τις Φορέσεις!

Οι μιντι φουστες εμφανίστηκαν τη δεκαετίας του 50 και ονομάστηκαν μιντι επειδή το μήκος τους ήταν ανάμεσα στο γόνατο και τον αστράγαλο. Οι μιντι φουστες σηματοδότησαν την έναρξη μίας νέας και κομψής ενδυματολογικής περιόδου στη βιομηχανία της μόδας, κολακεύοντας τις γυναικείες σιλουέτες.

μιντι-φουστα
ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΕΣ
μιντι-φουστες
ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΕΣ

Οι μιντι φουστες είναι διαθέσιμες σε μια σειρά από διαφορετικά μήκη και υφάσματα δημιουργώντας μια σιλουέτα που αποπνέει ενεργητικότητα και τη θηλυκότητα. Πως όμως να τις φορέσουμε; δεν είναι και δύσκολο αρκεί να είστε fan του 50’s style. Μία γρήγορη και εύκολη λύση είναι ένα μονόχρωμο ζιβάγκο.

μιντι-φουστα
ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΕΣ
μιντι-φουστα
ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΕΣ

Η μιντι φουστα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιαυτό πρέπει να έχει απαραιτήτως μία θέση ντουλάπα σας, δεδομένου ότι μπορεί να φορεθεί σε πληθώρα συνδυασμών έτοιμη για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε να τη φορέσετε με ένα φαρδύ crop top μπλουζάκι ή με ένα εφαρμοστό κορμάκι. Αναμφίβολα, η μιντι φούστα είναι από τα must have ρούχα.

μιντι-φουστα
Τα αξεσουάρ θα ταιριάξουν μια μιντι φούστα με το υπόλοιπο σύνολο. Μία φαρδια ζώνη στη μέση, ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση. Προσθέστε λίγη από την ατμόσφαιρα του Χόλιγουντ, φορώντας στα χείλη σας ένα σαγηνευτικό κόκκινο κραγιόν.

μιντι-φουστα μιντι-φουστες
Συνοδέψτε το σύνολο με μία τσάντα χειρός ή ένα φάκελο. Για να δώσεις μία πιο σπορ νότα στο ντύσιμο σου μπορείς να φορέσεις ένα κοντό jacket, δερμάτινο ή τζιν. Για μια πιο luxury εμφάνιση ένα κοντό γούνινο ζακετάκι, είναι ιδανικό!

μιντι-φουστα

μιντι-φουστα

μιντι-φουστα