6 Τρόποι να φορέσεις Μπότες πάνω από το Γόνατο το 2016

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Ένα trend που κυκλοφορεί αρκετά τα 2 τελευταία χρόνια στη μόδα, είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο. Μπορεί αυτή τάση να μας θυμίζει την εποχή της Julia Roberts στο Pretty Woman όμως στο σήμερα, το 2016, μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός εντυπωσιακού street style συνόλου αλλά και να συνοδεύσει τις βραδινές μας εμφανίσεις. Όμως, πως να φορεσω ψηλες μποτες; Ένα είναι το σίγουρο! ότι οι μπότες πάνω από το γόνατο φοριούνται με όλα αυτόν τον χειμώνα… παντελόνια, φούστες και φουστάνια. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορεί να λείπει ένα τέτοιο παπούτσι από την γκαρνταρόμπα μας αρκεί 1) να ταιριάζει στο στιλ 2) να ταιριάζει στο σωματότυπο και 3) να συνδυαστεί σωστά.

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Μπορείς να φορέσεις ψηλές μπότες με τα αγαπημένα σου τζιν.
Δε είναι απαραίτητο να είσαι ψηλή για να φορέσεις τις μπότες πάνω από το γόνατο. Αν συνδυάσεις το τζιν σου με μπλούζα ως τη μέση θα αναδείξεις το σώμα σου και ταυτόχρονα θα δείχνεις πιο ψηλή. Το βασικό όμως είναι να έχεις λεπτό ή κανονικό σωματότυπο.

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Εδώ βλέπουμε πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμούς με μαύρο παντελόνι και το απαραίτητο αξεσουάρ, καπέλο. Μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό street style ή αν συνδυαστεί με μία ανοιχτόχρωμη κομψή κάπα μπορεί να γίνει σύνολο για όλη τη μέρα, από το πρωί ως το βράδυ.

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Πως να φορεσω ψηλες μποτες; Τα μάλλινα ή σουέτερ φορέματα έρχονται να μας δώσουν την απάντηση. Είναι από τα αγαπημένα μου looks και ίσως ο τρόπος που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις τις ψηλές μπότες σου για τα total street styles in Town.

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Άλλος ένας όμορφος τρόπος να αναδείξεις την ποιότητα του στυλ σου είναι τα φορέματα και σύνολα που φοριούνται όλη τη μέρα. Εντάξει, δε λέμε να πας με αυτό το ντύσιμο στη δουλειά εκτός αν η δουλειά σου είναι στο χώρο της μόδας, αλλά οι ψηλές μπότες ταιριάζουν με τέτοιου είδους ντυσίματα

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Όπως είπαμε και νωρίτερα, οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ικανές να μας συνοδεύσουν στις βραδινές μας εμφανίσεις. Σε αυτή την περίπτωση φροντίζουμε το φόρεμά μας να είναι σε πολύ απλή γραμμή γιατί αν συμβεί το αντίθετο το αποτέλεσμα θα είναι πολύ βαρύ στο μάτι.

πως να φορεσω ψηλες μποτες - Χειμωνας 2016
Τέλος, εδώ βλέπουμε την Emily Ratajkowski με φόρεμα Altuzarra και ψηλές μπότες. Στην collection Altuzarra Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 είδαμε αυτό το ύφος ντυσίματος σε όλες τις εκδοχές και πόσο όμορφα έχει ταιριάξει αυτό το βικτωριανό στιλ με τις ψηλές μπότες. Για να δεις όλη την collection Altuzarra Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 πάτα εδώ.