Αγαπημένοι Χρωματικοί Συνδυασμοί για τα ρούχα του Χειμώνα 2016

Στο womanoclock.gr αγαπάμε τη μόδα και ακόμα περισσότερο αγαπάμε τα χρώματα της. Πόσο μάλλον, όταν αυτά συνδυάζονται αρμονικά ή αντιφατικά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν τα απόλυτα outfits της σεζόν. Οι συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016, μας δίνουν διάφορες επιλογές που δεν είχαμε δει τον τελευταίο καιρό στη μόδα. Λίγο η επιστροφή στο ρετρό, λίγο η επιστροφή στη φύση και λίγο η ανάγκη για bold καταστάσεις εμπνέουν τους σχεδιαστές για δημιουργικά χρωματικά σύνολα ξεφεύγοντας από τη μονοτονία!

Παρακολουθώντας τη μόδα θα παρατηρήσετε ότι οι κανόνες μιας χρονιάς καταρρίπτονται την επόμενη. Σωστό και λάθος στους συνδυασμούς ρούχων δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως η μόδα που οδηγεί την τάση προς μία κατεύθυνση. Εκεί που πρέπει να δώσουμε εμείς προσοχή στην επιλογή των outfits, είναι ο εαυτός μας, τι ταιριάζει στα δικά μας χρώματα και τι μας κάνει να νιώθουμε ελκυστικές.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για 3 καθαρά και αγαπημένα χρώματα που δε φαίνονται τόσο εύκολα να συνδυαστούν αλλά μας έκαναν εντύπωση στο τελικό σύνολο για τη μόδα του Χειμώνα 2016, ενώ σε άλλο άρθρο θα δούμε τα color matches με prints που θεωρούνται ακόμα πιο δύσκολα στο συνδυασμό τους.
Διαβάστε ακόμα: Συνδύασε Σωστά τα Neutrals Χρώματα του Χειμώνα 2016

Συνδυασμοί Χρωμάτων στα ρούχα με Κόκκινο – Χειμώνας 2016

συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016
Dior, Prada, Dior Couture Fall/Winter 2015-2016

Το κόκκινο το είδαμε ως ένα από 5 χρώματα κλειδιά για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας και είναι συνετό να υπάρχει τουλάχιστον ένα κομμάτι από αυτά στην ντουλάπα μας. Επίσης να σας πω ότι το φωτεινό κόκκινο της ντομάτας ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως χρωματικού τύπου. Το είδαμε λοιπόν, σε μονότονα outfits αλλά και συνδυαστικά με άλλα χρώματα: ο Οίκος Dior και Dior Couture έδωσαν αποτελεσματικότητα στα σύνολά συνδυάζοντας το κόκκινο με α) μαύρο, κίτρινο και β)μπλε, ενώ ο οίκος Prada το συνδύασε σε μια πολύ retro εμφάνιση με γαλαζοπράσινα prints.

Συνδυασμοί Χρωμάτων στα ρούχα με Πρασινο/Σμαραγδί- Χειμώνας 2016

συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016
Versace Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016
συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016
Derek Lam Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016

Στον Οίκο Versace είδαμε πόσο όμορφα ταιριάζουν μεταξύ τους 2 έντονα χρώματα (κόκκινο και πράσινο) όταν στο σύνολο προστίθεται το μαύρο χρώμα που ηρεμεί αυτή την αντίθεση, ενώ από τον Derek Lam είδαμε την φυσική ομορφιά του σμαραγδένιου χρώματος που έδωσε ένταση σε ένα βαρετό κάμελ.

συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016
Prada, Tommy Hilfiger, Dior, Emilio Pucci Fall/Winter 2015-2016

Από τους Οίκους Prada, Tommy Hilfiger, Dior και Emilio Pucci πήραμε πολλές ιδέες για τους συνδυασμούς του bold πράσινου χωρίς το σύνολο να χάσει την αυθεντικότητα του.

Συνδυασμοί Χρωμάτων στα ρούχα με Γαλάζιο- Χειμώνας 2016

συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016
Philosophy di Lorenzo Serafini Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016
συνδυασμοι χρωματων στα ρουχα χειμωνας 2016
Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana, Altuzarra, Prada Fall/Winter 2015-2016

Τέλος, το γαλάζιο ως ένα baby blue χρώμα μας έδωσε μία άλλη συνδυαστική οπτική του παστέλ. Τόσο με ένα Γήινο χρώμα που συνοδεύεται από το μαύρο, όπως είδαμε στους Οίκους Philosophy di Lorenzo Serafini και Altuzarra (γαλάζιο-μαύρο), όσο και από τις φωτεινές αντιθέσεις του κόκκινου και του κίτρινου στις προτάσεις Dolce & Gabbanna (ready to wear & Headphones), αλλά και το ήρεμο αποτέλεσμα του Οίκου Prada (γαλάζιο-πράσινο) μας δείχνουν ότι το baby blue δεν είναι ένα απλό χρώμα για τη μόδα του Χειμώνα 2016 αλλά μία εντυπωσιακή πρόταση για fashion forward σύνολα!