Η Πρώτη Νύχτα… Μαζί του!

Γνώρισες το αγόρι, βγήκατε, έπεσε το πρώτο φιλί και ήρθε η ώρα να περάσετε το πρώτο σας βράδυ μαζί. Ιδού τι πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι προετοιμασμένη αλλά και για να δεις ότι τελικά, όλες οι γυναίκες έχουμε παρόμοιους προβληματισμούς!

1. Προσωπικά αντικείμενα. Από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να φροντίσεις. Τσέκαρε τη λίστα: καινούριο εσώρουχο, νυχτικό (όχι το χοντρό βαμβακερό… το άλλο το σέξι, εκτός αν κάνει τρομερό κρύο), οδοντόβουρτσα, φορτιστή για το κινητό, κρέμες και τα βασικά καλλυντικά. Tip: Όταν λέμε τα βασικά, εννοούμε, make up ή concealer, ρουζ, μάσκαρα, μολύβι ματιών κι ένα κραγιόν σε φυσικούς τόνους (κόκκινο κραγιόν το πρωί με την αυγούλα, δεν ταιριάζει).

2. Αφού ξεμπέρδεψες με τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχεις μαζί σου, πάμε στα πιο «σκληρά». Εφόσον γνωρίζεις ότι θα περάσετε όλο το βράδυ μαζί, πρόσεξε τη διατροφή σου τις προηγούμενες ώρες. Τι εννοούμε; Ότι απαγορεύονται τζατζίκι, μπρόκολο, κουνουπίδι, όσπρια και άλλες τροφές που επηρεάζουν την αναπνοή αλλά και τη λειτουργία του εντέρου σου! Σκέψου να είστε αγκαλίτσα στον καναπέ ή στο κρεβάτι κι εσένα να σε πιάσει κόψιμο. Καλή η οικειότητα, αλλά σε τέτοιο βαθμό από το πρώτο βράδυ… καλύτερα να λείπει!

3. Ακόμη κι αν προσέξεις τη διατροφή σου, το θέμα της τουαλέτας μπορεί να σε πρωτη-νυχτα-μαζι-του-2-womanoclockαπασχολήσει την επόμενη μέρα. Δεν είναι απόλυτο, αλλά λίγο ο καφές, λίγο το πρωινό, λίγο το πρώτο τσιγάρο… θα σε οδηγήσουν στον θρόνο του WC! Σ’ αυτή την περίπτωση, γίνονται ένα από τα δύο: ή κρατιέσαι και αφού φύγεις από το σπίτι κάνεις 400άρι μέχρι να βρεις τουαλέτα ή αν είναι πολύ σκούρα τα πράγματα… απλώς πηγαίνεις στο μπάνιο σαν καλό και ενήλικο κοριτσάκι. Για να κερδίσεις χρόνο, φροντίζεις μετά το… «έγκλημα» να ασχοληθείς με δόντια, ντους, κρέμες και make up. Tip: Για να νιώσεις ακόμη πιο άνετα, «ξεγέλασέ» τον με το που θα ξυπνήσετε και απλώς άνοιξε την τηλεόραση. Αυτό είναι που λένε αντιπερισπασμός!

4. Νομίζεις ότι το θέμα της τουαλέτας απασχολεί μόνο εσένα; Μη σου πούμε ότι εκείνος το σκέφτεται περισσότερο. Γι’ αυτό πέρα από την πλάκα, κάν’ τον να νιώσει άνετα. Άλλωστε δεν είναι παρά μια φυσική λειτουργία του οργανισμού. Οπότε αν δεις ότι ξαφνικά έτρεξε προς το «μέρος», δυνάμωσε την τηλεόραση ώστε να ξέρει ότι τίποτα δεν θα ακουστεί πέρα από το «τείχος».

5. Κάτι που πρέπει να υπολογίσεις, είναι ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για την περίπτωση που θα πρέπει να μείνεις για λίγο μόνη. Ακριβώς επειδή είναι η πρώτη σας νύχτα ακόμη και η πρώτη φορά που θα κάνετε ..ξ, σημαίνει ότι δεν γνωρίζεστε πολύ καλά. Επομένως, μην απορήσεις αν αυτός θέλει να παίξει με το Play Station του ενώ εσύ θα μετράς μέχρι το δέκα για να μην κάνεις μπαμ (το έχουμε ακούσει και γι’ αυτό σε προειδοποιούμε). Άρα, μαζί με όλα τα υπόλοιπα, πάρε μαζί σου ένα βιβλίο ή ένα σταυρόλεξο. Βέβαια, αν η μόνη στιγμή που θα σου δώσει σημασία είναι πάνω στο κρεβάτι… εννοείται ότι θα είναι η πρώτη και πιθανότατα η τελευταία σας βραδιά!