Λίφτινγκ στο Σπίτι με τη Μέθοδο του Star Lift

Η νέα ιστοσελίδα για ειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς για την γυναίκα και για τον άνδρα www.eskincare365.gr σας προσφέρει ένα ξεχωριστό προϊόν για λίφτινγκ, με την μέθοδο του Star Lift.
Αυτό το λίφτινγκ προσώπου απαλύνει την επιδερμίδα, προσφέροντας άμεση λάμψη, ανανεώνει και βελτιώνει το θαμπό δέρμα, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, δημιουργώντας πιο απαλό, σφικτό και υγιείς δέρμα.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα Face Lifting και ένα κουτί αμπούλες που το συνοδεύουν και αποτελεί έναν τέλειο αντιρυτιδικό συνδυασμό για επιτυχημένο και ανώδυνο λίφτινγκ προσώπου στο σπίτι.

Λίφτινγκ στο Σπίτι με τη μέθοδο του Star Lift
Περιγραφή της Star Lift. Με την πάροδο των ετών, η ομορφιά χρειάζεται υποστήριξη. Υπάρχουν αισθητικής ιατρικής καλλυντικά που προσφέρουν πλήρη αναζωογονητική δράση. Το μυστικό της StarLift τεχνολογίας βρίσκεται στην μεταφορά των ιόντων στο δέρμα. Σε συνδυασμό με τις υψηλής τεχνολογίας αμπούλες ανύψωσης StarLift, ο συγκεκριμένος συνδυασμός προσφέρει ένα λίφτινγκ στο υψηλότερο επίπεδο.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, φρέσκια και ξεκούραστη. Μετά από μερικές εβδομάδες, η θεραπεία StarLift θα βρίσκεται σε πλήρη ισχύ με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να μειώνονται, να βελτιώνετε η υφή της επιδερμίδας και το πρόσωπο να δείχνει εμφανώς ανανεωμένο.

Η συσκευή Star Lift ενσωματώνει μια προηγμένη τεχνολογία Face Lifting απευθείας στο σπίτι σας για ένα πιο σφιχτό και νεανικό δέρμα. Γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά, ανώδυνα και όποτε εσείς θέλετε.

Οι αμπούλες Starlift Hightech Lifting Nova Royal περιέχουν συστατικά και πολύτιμες αντιγηραντικές ουσίες σε υψηλές συγκεντρώσεις, οι οποίες βοηθούν στην μείωση των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος.

Λίφτινγκ στο Σπίτι με τη μέθοδο του Star Lift
Τα διεθνές βραβευμένα συστατικά υψηλής τεχνολογίας SYN-AKE, SYN-HYCAN και HyanifyTM βοηθούν στην εξομάλυνση των ρυτίδων και την τόνωση του προσώπου καθώς και την παραγωγή του ιαλουρονικού οξέος με αποτέλεσμα την επιβράδυνση της γήρανσης. Οι υψηλής ποιότητας αντιγηραντικές ουσίες βοηθούν στην παραγωγή του κολλαγόνου καθώς και στην ενίσχυση του συνδετικού ιστού. Αυτό αποτρέπει τον σχηματισμό των ρυτίδων και ταυτόχρονα δίνει στο δέρμα ευλυγισία και ελαστικότητα.

Τα δύο αυτά προϊόντα μπορείτε να τα δείτε στο eshop στις διευθύνσεις
1. http://www.eskincare365.gr/index.php/eskinbasic/novaroyal-starlift.html
2. http://www.eskincare365.gr/index.php/eskinbasic/hightech-lifting.html