Όταν δεν σου Κάνει Κλικ!

Δυστυχώς έτσι είναι ο έρωτας: όσο και να θέλεις να έρθει στη ζωή σου, αυτός θα το κάνει μόνο όταν το αποφασίσει. Ανεξάρτητα από την συχνότητα που γνωρίζεις κόσμο, ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα πολύ λίγες φορές. Για να σου το αποδείξουμε, μέτρησε με πόσους από τους συντρόφους σου ήσουν πραγματικά ερωτευμένη. Μην τρομάξεις αν συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί τελικά να μην ήσουν με κανέναν ή με πολύ λιγότερους απ’ όσους νόμιζες.

Σε κάθε περίπτωση, ο έρωτας βιώνεται τελείως διαφορετικά ανάλογα με την ηλικία καθώς και τις προσωπικές εμπειρίες μας. Μπορεί να γνώρισες κάποιον πρόσφατα που να πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να προκύψει κάτι μεταξύ σας. Ωστόσο υπάρχουν πάντα ορισμένες σταθερές: είτε είσαι 20 είτε 35 όταν είσαι ερωτευμένη είναι απαραίτητο να αισθάνεσαι συγκεκριμένα πράγματα.

Οποιαδήποτε μορφή σχέσης, είτε ερωτική είτε φιλική, έχει μια και μοναδική βάση: τον θαυμασμό. Επομένως, αν δεν θαυμάζεις το αγόρι που βγαίνεις τον τελευταίο καιρό… μάλλον αυτή η ιστορία θα είναι σύντομη. Προσοχή: όταν λέμε να τον θαυμάζεις, δεν εννοούμε ότι θα πρέπει να είναι κάποιος διάσημος ή να έχει… υπερδυνάμεις! Να τον θαυμάζεις για το μυαλό του, τον χαρακτήρα του, το κορμί του, την φιλοσοφία του για τη ζωή, το χιούμορ του οτιδήποτε τέλος πάντων που εσύ να θεωρείς σημαντικό.

Βγαίνεις μαζί του και κοιτάζεις το ρολόι συνέχεια; Τότε… σίγουρα δεν απολαμβάνεις την παρέα του όσο θα έπρεπε. Κανονικά όταν είμαστε γοητευμένες από κάποιον, δεν χορταίνουμε να τον ακούμε, να συζητάμε και να προκύπτουν αβίαστα νέα θέματα για κουβέντα.ραντεβου-womanoclock-2gif

Στην περίπτωση που δεν απολαμβάνεις την παρέα του, προκύπτει το ότι δεν ανυπομονείς πραγματικά για την επόμενη κοινή σας έξοδο. Αν μετά το ραντεβού σας κάνεις τον σταυρό σου που τελειώσατε και επιτέλους θα πας στο σπίτι για να δεις σειρές στο internet…όσο και να θέλεις να είναι αυτός το ταίρι σου (γιατί κάποτε πρέπει να το βρεις επιτέλους), μάλλον η τύχη δεν σου χαμογέλασε.

Ένα άλλο σημάδι που δείχνει ότι δεν τρελαίνεσαι για την νέα σου γνωριμία, είναι όταν δεν χοροπηδάς από τη χαρά σου όταν σου στέλνει μήνυμα. Ω, ναι. Αν το στομάχι σου δε σφίγγεται από χαρά με κάθε ήχο που κάνει το κινητό σου κι αν δεν ξενερώνεις που το μήνυμα είναι από κάποιο γυμναστήριο για προσφορά εγγραφής, τότε είσαι πολύ μακριά από αυτό που ονομάζουμε έρωτα.

Για να είμαστε προσγειωμένες… Μην περιμένεις κι εσύ να κεραυνοβοληθείς με το πρώτο βλέμμα. Δώσε άλλη μία ευκαιρία στο αγόρι που έχει το θάρρος να σε διεκδικεί! Μπορεί το παιδί στο πρώτο σας ραντεβού να είχε άγχος. Τι να σε κάνουμε που είσαι και μοιραία γυναίκα! Αν σε γενικές γραμμές είναι μια καλή περίπτωση ανθρώπου, άσε του λίγο χρόνο να χαλαρώσει μήπως τελικά τον δεις με άλλο μάτι! Στην περίπτωση που έκανες όλα τα παραπάνω αλλά εξακολουθείς να τον βλέπεις εντελώς φιλικά… αποχώρησε διακριτικά και με ευγένεια και πού ξέρεις… μπορεί σε λίγο καιρό να συναντήσεις αυτόν που ψάχνεις πραγματικά!