Κολπάκια στο Κρεβάτι για να σε Βλέπει σαν Θεά !

Ποια γυναίκα δε θέλει τον σύντροφό της να είναι τρελός και παλαβός μαζί της; Μη νομίζεις, δεν είναι πάντα εύκολο, ωστόσο αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια παραπάνω! Με μερικά απλά κολπα στο κρεβατι … δεν θα έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για σένα!

1. Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι οι άντρες υπολογίζουν περισσότερο αυτό που βλέπουν.
Πάντα θα θαυμάσουν κάποια γυναίκα που είναι θηλυκή και περιποιημένη και να είσαι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα την φανταστούν με φαρδιές πιτζάμες και φόρμες! Όσο καιρό και να είσαι με τον σύντροφό σου, είναι ωραίο βλέπει ακόμη εκείνο το κορίτσι που ερωτεύτηκε κάποτε. Θα σου άρεσε αντίστοιχα εκείνος να παρατήσει τον εαυτό του;
Πάμε τώρα στα βρώμικα κολπα στο κρεβατι ..

2. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει έστω μια φαντασίωση! Επομένως, άσε τις αναστολές και τις σεμνοτυφίες! Σε θέλει με γόβες στο κρεβάτι; Τρελαίνεται με τους ρόλους; Του αρέσουν τα ερωτικά βίντεο; Φρόντισε να του κάνεις το χατίρι, στα όρια της αξιοπρέπειας βέβαια…

3. Τι λες για μερικές μικρές εκπλήξεις; Μπορείς να παρουσιαστείς με ένα sexy εσώρουχο (που είχε καιρό να δει επάνω σου εδώ που τα λέμε), ή να γίνεις ακόμη πιο τολμηρή: θα τρελαθεί μαζί σου αν καταλάβει ότι κάτω από τη φούστα σου φοράς κολπα-στο-κρεβατι-2-womanoclockζαρτιέρες! Επίσης κάτι άλλο που πιάνει πολύ, είναι να επιστρέψει από τη δουλειά και να σε δει να πλένεις τα πιάτα με την ποδιά… μόνο!

4. Μη νομίζεις ότι τα λόγια αρέσουν μόνο στις γυναίκες! Κάνε του κοπλιμέντα για το σώμα του, το χαμόγελό του, τα χέρια του και… τα άλλα απόκρυφα σημεία του! Θα σε λατρέψει. Επίσης θα λατρέψει και τα προστυχόλογα στο κρεβάτι, πέτα λοιπόν τις αναστολές μαζί με τα ρούχα σου και μίλα του “βρώμικα”.

5. Φτιάξε και κανένα φαγητό! Καλός ο φεμινισμός αλλά αν ετοιμάσεις ένα ωραίο βραδινό, δε θα χαλάσει κι ο κόσμος! Βεβαίως ο άντρας πρέπει να είναι περιποιητικός με την σύντροφό του, αλλά μην είμαστε κι εμείς γαϊδούρες! Ευχαρίστησέ τον για ό,τι σου προσφέρει με πράξεις που θα εκτιμήσει.