Οργάνωσε το Αποκριάτικο Πάρτυ Σωστά – Απλό, Οικονομικό και Διασκεδαστικό!

Μια και έχεις όλη την καλή διάθεση να ανοίξεις το σπίτι σου και να οργανώσεις Αποκριάτικο Πάρτυ, δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να μη σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι αλλά να φτιάξεις την τέλεια ατμόσφαιρα!

1. Πάνω απ’ όλα η διασκέδαση: πριν σκεφτείς πόσα χρήματα θα ξοδέψεις, φρόντισε τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά! Σχεδίασε στον υπολογιστή σου γυαλιά μυωπίας, μάσκες και μουστάκια. Εκτύπωσέ τα, κόψ’ τα γύρω γύρω, κόλλησέ τα σε μακριά ξυλάκια και μοίρασέ τα στους καλεσμένους. Θα γελάσετε και θα βγάλετε τις πιο αστείες φωτογραφίες!ιδεες-για-παρτυ-μασκε-womanoclock

2. Διακόσμηση: Παντού μπορείς να βρεις καταστήματα με εποχιακά είδη για να στολίσεις ανάλογα το σπίτι σου και μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

3. Φαγητό: Αυτό είναι το κυριότερο έξοδο για ένα πάρτυ. Εφόσον όμως είναι απόκριες, δεν είναι καθόλου κακό να γυρίσεις για λίγο στα παιδικά σου χρόνια! Προμηθεύσου με πατατάκια, δρακουλίνια, φουντούνια και θα δεις ότι δεν θα παραπονεθεί κανείς για τον μπουφέ σου! Επιβάλλονται οι ξηροί καρποί για να συνοδεύσουν τα ποτά ενώ αν θέλεις οπωσδήποτε να παρουσιάσεις κάτι που να θυμίζει περισσότερο φαγητό, υπάρχουν πάντα τα κατεψυγμένα τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια και γενικά όλα αυτά που τελειώνουν σε – πιτάκια!

4. Ποτό: Άλλο ένα σημαντικό έξοδο. Δεν είναι ανάγκη να διαθέσεις όλα σου τα χρήματα όμως! Αρκούν 1 – 2 μπουκάλια κλασικά ποτά όπως είναι η βότκα ή το ουίσκι. Μην παραλείψεις τα αναψυκτικά και την σόδα! Από εκεί και πέρα μπορείς να επισκεφθείς μια οποιαδήποτε κάβα όπου μπορείς να βρεις καλής ποιότητας κρασί. Αν υπολογίσεις και τα ποτά που μπορούν να φέρουν οι καλεσμένοι… πίστεψέ μας, θα μαζευτεί πολύ αλκοόλ στο σπίτι!