Ιδέες για το πιο Νόστιμο Πάρτυ! (Τα μικρά παιδιά θα τις λατρέψουν).

Αν έχεις σκοπό να κάνεις πάρτυ αλλά το μυαλό σου έχει κολλήσει για το τι να μαγειρέψεις στους καλεσμένους, εμείς είμαστε εδώ να σου προτείνουμε μερικά φαγητα για παρτυ!

Οι συνταγές που μαζέψαμε δεν είναι μόνο νόστιμες! Τα περισσότερα από τα παρακάτω πιάτα μπορεί να είναι γνωστά, για κάποιο λόγο όμως κανείς δεν σκέφτεται να τα φτιάξει!

1. Βρώμικο – Hot dog:φαγητα-για-παρτυ-womanoclock

Δεν υπάρχει πιο εύκολο φαγητό! Απλά αφήνεις τα λουκάνικα να βράσουν σε αλατισμένο νερό για περίπου 5 λεπτά, αφού πρώτα τα χαράξεις με ένα μαχαίρι. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τα βάλεις μέσα σε ψωμάκια για σάντουιτς και να γαρνίρεις με κέτσαπ και μουστάρδα!

Προαιρετικά, μπορείς να συμπληρώσεις με μερικές τηγανιτές πατάτες και ψιλοκομμένο λάχανο.

2. Μπαγκέτα στον φούρνο:

φαγητα-για-παρτυ-2-womanoclock

Πανεύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο ορεκτικό! Με ένα μαχαίρι κόβεις την μπαγκέτα στη μέση. Θέλουμε δηλαδή δύο ψωμάκια μισά κατά μήκος. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε περίπου τη μισή ψίχα ώστε να δημιουργήσουμε στα ψωμάκια μας μια μικρή λακούβα. Γεμίζεις το κενό με τυριά της αρεσκείας σου και άλλα υλικά που προτιμάς όπως ντομάτα, ελιές, βραστό αυγό, πιπεριές ή αλλαντικά και βάζεις τα ψωμάκια στον φούρνο. Αφήνεις για περίπου μισή ώρα στους 180 βαθμούς. Μόλις δεις ότι ψήθηκαν τα υλικά από πάνω, βγάζεις τις μπαγκέτες και τις κόβεις σε μικρές φετούλες!

φαγητα-για-παρτυ-1-womanoclock

3. Πολύχρωμα παγάκια: Αυτό δεν είναι ακριβώς συνταγή, οπωσδήποτε όμως θα δώσει χρώμα
στο πάρτυ σου! Αρκούν μερικές σταγόνες χρωστικής μέσα στις παγοθήκες πριν τις βάλεις στην κατάψυξη!

4. Light Sauce για τις πατάτες (τηγανιτές ή φούρνου): Σε ένα μπολ με γιαούρτι πλήρες, ρίχνεις λάδι, αλάτι, λίγο λευκό ξύδι και αρκετό άνηθο. Ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Είναι δροσερό και ελαφρύ (λόγω της απουσίας σκόρδου).