6 Μυστικά Ομορφιάς των Supermodels που Πρέπει να σου Γίνουν Συνήθεια για να είσαι Πάντα Όμορφη και Ελκυστική!

Όλες θα θέλαμε κάποια στιγμή να μαθαίναμε με κάποιο τρόπο τα μυστικα ομορφιας των μοντελων της πασαρέλας που τα κάνουν πάντοτε να ακτινοβολούν!

Εμείς… κάτι καταφέραμε να ψαρέψουμε και ιδού τα αποτελέσματα της έρευνας!

6 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

1. Δεν υπάρχει μέρα που να μην καθαρίσουν βαθιά την επιδερμίδα τους! Ακόμη κι αν τυχαίνει να μην έχουν χρησιμοποιήσει κάποιο προϊόν μακιγιάζ, η τελευταία κίνηση πριν πέσουν για ύπνο, είναι να σαπουνίσουν το πρόσωπό τους. Εννοείται ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται με την κρέμα νυκτός.

μυστικα-ομορφιας-των-μοντελων-12. Το νούμερο ένα μυστικό για να τονίζουν το πρόσωπό τους ακόμη και άβαφες, είναι τα φρύδια τους! Φροντίζουν να είναι πάντα περιποιημένα ενώ αν είναι ανοιχτόχρωμα από την φύση τους, καταφεύγουν στη λύση της φυτικής βαφής (μπορείς να το κάνεις στην αισθητικό σου) και φυσικά τονίζουν το σχήμα τους με μολύβι!

3. Για τις βραδινές τους εμφανίσεις, προτιμούν να τονίζουν περισσότερο τις γωνίες του προσώπου καθώς και τα μάτια τους, πάντα με αποχρώσεις του καφέ, αποφεύγοντας έτσι το μαύρο που «αγριεύει» περισσότερο το μάτι. Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσουν έντονο κραγιόν, τονίζουν και πάλι τις γωνίες, ποτέ όμως τα μάτια. Αρκούνται σε 2 στρώσεις μάσκαρα.

4. Για να είναι το βλέμμα τους πιο έντονο και ζωηρό, πριν βαφτούν χρησιμοποιούν φυσικό ορό, ξεπλένοντας το εσωτερικό των ματιών!

5. Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα μαλλιά τους: αποφεύγουν να τα ταλαιπωρούν πολύ με το πιστολάκι, χρησιμοποιούν σαμπουάν, κρέμες μαλλιών καθώς και μάσκες περιποίησης. Όσο για το βάψιμό τους, οι περισσότερες προτιμούν τις αποχρώσεις κοντά στα φυσικά τους χρώματα. Για παράδειγμα, αν είναι μελαχρινές, αποφεύγουν το ξανθό μαλλί. Αυτό τις κάνει πιο «κλασάτες» καθώς είναι το κλειδί για να αναλάβουν δουλειές μεγάλων οίκων μόδας!

6. Η άθληση είναι στην καθημερινότητά τους, καθώς έτσι δεν συντηρείται μόνο το κορμί, αλλά έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματός τους!