Φέρε την Άνοιξη στο Σπίτι σου! Εξυπνες & Οικονομικές Μικροαλλαγές που θα Ανανεώσουν το Χώρο σου

Όσο κρύο και να κάνει από εδώ και πέρα, ο Χειμώνας δεν έχει επιλογές… σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν καθώς θα δώσει τη σκυτάλη στην υπέροχη και λουλουδάτη Άνοιξη! Είναι καιρός λοιπόν να την υποδεχθείς όπως της πρέπει, φτιάχνοντας την κατάλληλη διακοσμηση σπιτιου για την ανοιξη!

1. Ξεκινάς με γενική καθαριότητα. Θα σου πάρει από μία έως δύο μέρες, αλλά τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν! Μην ξεχάσεις να πλύνεις τους τοίχους: θα λάμψουν και το σπίτι σου θα μοσχομυρίσει!

2. Φρεσκάρισε τις κουρτίνες και τα καλύμματα από τα μαξιλάρια του καναπέ. Διαφορετικά το σπίτι αποκτά «μυρωδιά».
διακοσμηση-σπιτιου-για-την-ανοιξη

3. Άλλαξε τα ριχτάρια σου Στην αγορά θα βρεις αμέτρητα σχέδια και χρώματα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Διάλεξε τα πιο χαρούμενα, φωτεινά, ή λουλουδάτα αν προτιμάς. Αμέσως θα δεις ότι θα έχεις πιο χαρούμενη διάθεση και θα ανανεώσεις και τον χώρο σου! Μαζί με τα ριχτάρια, δεν είναι κακό να αγοράσεις καινούρια μαξιλαράκια που θα δώσουν άλλη χάρη στο σαλόνι σου.

4. Βάλε λουλούδια!
Αν κάνεις μια βόλτα σε ένα φυτώριο, θα δεις ότι έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά φυτά δωματίου με διαφορετικά χρώματα. Μην φοβηθείς να βάλεις φυτά στο σαλόνι, στην κουζίνα σου και φυσικά στο μπαλκόνι σου.
διακοσμηση-σπιτιου-για-την-ανοιξη-1

5. Άλλαξε κούπες!
Κι όμως, η αλλαγή σε πιάτα και ποτήρια ακόμη κι αν θεωρείται μικρή, σου δίνει την αίσθηση της ανανέωσης. Μάλιστα, μπορείς να βρεις σετ σε άπειρα χρώματα και σχέδια που μπορείς να τα συνδυάσεις με εκείνα της κουζίνας ή του σαλονιού σου, όπως ακριβώς κάνουν οι επαγγελματίες διακοσμητές!