Pole Dancing! Ένα Παρεξηγημένο Άθλημα…που Πρέπει να Δοκιμάσεις

Ίσως για πολλούς το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό να είναι τα strip shows και τα “Gentleman’s Clubs”. Ενδεχομένως λιγότεροι να έχετε ακούσει ότι το Pole dancing έχει τις ρίζες του στην έκφραση της γυναικείας δύναμης και της αύξησης της γονιμότητας τους, που παρουσιάζονταν από γυναίκες σε γυναίκες περί τα 2000 χρόνια πριν.poledancing-womanoclock

Ωστόσο η σημερινή του μορφή πέραν της χορευτικής, ως μια μορφή τέχνης της pop κουλτούρας, είναι και η αθλητική! Το Pole dancing, μπορεί κανείς να πει πως είναι ένα μείγμα από διάφορα είδη χορού(μπαλέτου, εξωτικού κ.α) και γυμναστικής (εδάφους, ακροβατικής κ.α). Τα πλεονεκτήματά του φαίνεται να είναι πολλαπλά!!!

Το Pole dancing είναι ένας υπέροχος τρόπος εκτόνωσης και έκφρασης!

Με λίγη υπομονή και επιμονή θα δεις μεγάλες αλλαγές στο σώμα σου! Το πάθος και η αφοσίωση θα σε κάνουν να αποκτήσεις δύναμη και ευελιξία!!! Χαρακτηριστικά που κάθε άθλημα εξάλλου απαιτεί αλλά και οφέλη που τελικώς σου “χαρίζει”!!!

Ο ρυθμός, η ισορροπία και η δημιουργική αυτή δραστηριότητα θα σε γεμίσουν ενέργεια, θετική διάθεση και ευεξία!!! Φυσικά ο αισθησιασμός είναι ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου! Να σε γεμίσει με μια αίσθηση ελευθερίας!

pole-dance-2-womanoclock

Αγάπησε το σώμα σου! Tο Pole dancing είναι για όλους!!

Αν το κίνητρό σου είναι ένα καλογυμνασμένο σώμα (καθώς το καλοκαίρι είναι πιο κοντά απ’ ότι φανταζόμαστε και λίγο πολύ έχουμε ανασφάλειες…) αναζήτησε ένα γυμναστήριο ή μια σχολή χορού και μάθε μια από τις πολλές χορογραφίες σε στύλους, που διδάσκονται!

Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα!!!

Φυσικά το Pole dancing δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών, καθώς αρκετοί είναι οι άντρες Pole dancers!pole-dance-womanoclock pole-dance-1-womanoclock